GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

Ionel Ganea, apărat de o legendă: „Reacția polițiștilor a fost exagerată!”

Ionel Ganea în mașina Poliției / Foto: GSP.ro
Ionel Ganea în mașina Poliției / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 08:00 / Actualizat luni, 25 martie 2024 08:20

Tibor Selymes (53 de ani), fost fundaș stânga al României cu 46 de selecții la echipa națională, i-a luat apărarea fostului său coechipier, Ionel Ganea, în conflictul pe care l-a avut cu polițiștii. Ganea a primit o amendă de 2.650 de lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile.

Lui Selymes i s-a părut exagerată reacția „oamenilor legii” de a-l scoate pe Ionel Ganea din mașină când de față erau soția și copilul „Ganezului”.

„Asasinul ar fi cunoscutul fotbalist din Cluj, care a atacat după meci... A fost arestat!” » Cel mai mare scandal de fake-news din fotbal, cu un fost internațional român!
ISTORII NEȘTIUTE
„Asasinul ar fi cunoscutul fotbalist din Cluj, care a atacat după meci... A fost arestat!” » Cel mai mare scandal de fake-news din fotbal, cu un fost internațional român!

Ionel Ganea, apărat de Tibor Selymes

„Din puctul meu de vedere, reacția polițiștilor a fost exagerată. A venit cu familia la meci, a fost cu nevasta, cu copilul, n-ai cum să faci așa ceva.

Ionel Ganea, apărat de o legendă: „Reacția polițiștilor a fost exagerată!”
Tibor Selymes (foto stânga) și Iulian Filipescu

Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar nici chiar așa... în văzul lumii să-l scoți din mașină. Nu cred că a greșit așa de mult ca să faci acest lucru”, a declarat Tibor Selymes, conform sport.ro.

19goluri a marcat Ionel Ganea pentru naționala României în 45 de selecții

Ionel Ganea a povestit, pentru GSP.RO, ce anume a declanșat incidentul de vineri: „Nu era normal să o spui frumos?”

Fostul internațional Ionel Ganea a luat parte la incident neplăcut vineri seară, înaintea amicalului România - Irlanda de Nord (1-1).

Ionel Ganea s-a ales cu o amendă de 2.650 de lei și cu permisul suspendat timp de 30 de zile, vineri seară, pentru că a refuzat să oprească mașina la solicitarea polițiștilor rutieri aflați în zona Arenei Naționale.

Ionel Ganea pentru GSP.RO: „Agentul îmi spunea că în trafic el decide”

După ce a fost urcat în mașina Poliției și dus la secție, fostul internațional s-a întors la stadion, a asistat la amicalul „tricolorilor” cu Irlanda de Nord (1-1), însă a plecat înaintea fluierului final, fără să ofere vreo declarație cu privire la incident.

Sâmbătă, însă, a oferit pentru GSP.RO varianta sa cu privire la cele întâmplate la Arena Națională și mai ales motivul de la care a pornit totul.

„Veneam de la Făgăraș, nu făceam atâta drum să mă cert cu lumea. Dar agentul îmi tot spunea că în trafic el decide, că nu poate să greșească.

Când țipa să calc frâna, i-am zis așa, în glumă: «Dar nu era normal să o spui frumos, nu pe tonul ăsta?». Atunci a luat foc, era agitat și m-a pus să trag pe dreapta, să-mi ia carnetul”, a povestit Ganezul, care a decis să depună o contestație, deși a semnat procesul verbal de contravenție.

Fostul internațional a ținut să puncteze: „O zice lumea despre mine că sunt nebun, când greșesc cu ceva îmi asum, dar de data asta chiar nu am fost vinovat! Agentul striga la mine, nici nu s-a prezentat.

Nu voia să-mi spună nici motivul pentru care mi-a luat permisul, n-a ținut cont că în mașină era și un copil. Copilul s-a speriat, a început să plângă. La secție nu a fost nicio problemă, am stat mai mult în parcare”.

Ce a spus soția lui Ionel Ganea despre incident

Soția „Ganezului”, Monica, a explicat că situația a escaladat după ce polițiștii i-au cerut antrenorului să oprească mașina și să iasă din parcare: „Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână».

Ionel le-a zis: «Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”.

VIDEO ROMANIA - IRLANDA de NORD » Declarație oferită de Monica Ganea, după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliție la Arena Națională

Citește și:

5 idei de la Madrid, înainte de amicalul anului » „Tricolorii” au întrerupt party-ul spaniolilor și au sosit cu invitați de marcă în „casa” care e departe de casă pentru români!
ROMÂNIA - COLUMBIA
5 idei de la Madrid, înainte de amicalul anului » „Tricolorii” au întrerupt party-ul spaniolilor și au sosit cu invitați de marcă în „casa” care e departe de casă pentru români!
De necrezut! Campionul cu Viitorul în 2017 s-a retras discret din fotbal » Cu ce se ocupă azi, la 29 de ani: Hagi i-a dat o mână de ajutor
FARUL / RETRAGERE
De necrezut! Campionul cu Viitorul în 2017 s-a retras discret din fotbal » Cu ce se ocupă azi, la 29 de ani: Hagi i-a dat o mână de ajutor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 Martie 2024, 10:57

Asta e legenda care si a pus femeia la volan dupa accident! El era putin matol!

Vfb93
Vfb93  •  25 Martie 2024, 10:53

Noi minoritarii ne apărăm între noi… Voi rumanii când veți invata să o faceți…

nick7
nick7  •  25 Martie 2024, 10:51

numai legende si generatii de aur in fotbalul mioritic....saraca halep, comaneci, neagu si multi altii ce raman banali cu acesti ***!!!!! cine sa-i invete pe acesti golani ca daca erau in sua, anglia ori alte tari fara atatea legende erau pe burta pe sosea sau cu mainile pe volan, nu sa comenteze.....imi inchipui pe golanul frate rrom din fagaras ca l-au dat politistii si jandarmii jos din masina de civilizat ce a fost.....de asta suntem in lumea bananiera si ca stat si ca fotbal pentru ca cei ce ne apara sunt injositi si injurati de toti parvenitii si legile permit.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează