GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACȚIUNE

Juventus revine la Bucureşti cu o tabără de fotbal » Arena Naţională va găzdui deschiderea Juventus Training Camp

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 15:51

Juventus Training Camp România – ediţia Winter 2019 se deschide luni, de la ora 13:00, iar ceremonia va fi oficiată de antrenorii italieni trimişi de clubul Juventus pentru a pregăti copiii talentaţi din România.

Juventus Torino, una dintre cele mai titrate echipe din lume, are planuri mari în România şi la vară va deschide o Academie de fotbal la Bucureşti pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani.

Antrenorul Claudiu Niculescu, una dintre personalităţile care susţin acest proiect, a devenit Ambasadorul Juventus Academy Bucureşti.

Copiii din tabăra de fotbal Juventus Training Camp România – ediţia Winter 2019 au şansa de a participa la Campionatul Mondial de Fotbal al Academiilor Juventus, care va avea loc în Italia, în perioada 11-15 iunie 2019. România va merge la turneul final cu două echipe, alcătuite din jucători din generaţiile 2006/2007 şi 2008/2009.

Ceremonia de deschidere se va desfăşura după modelul întâlnit la orice eveniment Juventus Academy de asemenea anvergură, în toată lumea: defilarea drapelului Juventus (purtat de cel mai mic şi cel mai mare copil din tabără, flancaţi de antrenorul principal al taberei, Lorenzo Grossi), imnul Juventus, momentul special de la centrul terenului etc.

Cei 90 de copii înscrişi în tabără, cu vârste între 6 şi 13 ani, vor participa la un stagiu de pregătire marca Juventus, cu antrenori de la Academia de fotbal a campioanei Italiei. Este vorba despre Lorenzp Grossi, Stefano Saviotti şi Pier Filippo Zanichelli.

Programul taberei de fotbal JTCR - ediţia Winter 2019 include 20 de ore de antrenamente şi pregătire tehnică după modelul Juventus, cursuri de limba italiană cu specific sportiv, training media, astfel încât copiii să ştie cum să facă o declaraţie de presă, activităţi de recreere şi socializare. Fiecare copil primeşte echipament sportiv original Juventus Torino.

Juventus Academy Bucureşti şi tabăra JTC România – ediţia Winter 2019 sunt aduse în ţara noastră de Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio. În vară a avut loc prima acţiune Juventus în ţara noastră, tabăra de vară de două săptămâni JTC România – ediţia Summer 2018.

Intrarea la deschiderea Juventus Training Camp România – ediţia Winter 2019 este liberă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează