GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Madonna le deschide drumul lui Moroşanu şi Stoica: va concerta în aceeaşi sală unde luptă campionii Superkombat

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 15:26

Regina muzicii pop va concerta în acest week-end la Pala Alpitour din Torino, sală care pe 12 decembrie se va transforma într-o adevărată arenă a gladiatorilor, urmînd să găzduiască ediţia specială a circuitului Superkombat.

Atît la Madonna, cît şi la gala pe reguli K-1, sînt aşteptaţi aproximativ 10.000 de spectatori.

Atentatele din ultima perioadă au sporit măsurile de securitate la fiecare eveniment de amploare, astfel că totul va fi controlat la sînge înainte de start.

"Cu siguranţă, se vor lua toate măsurile de precauţie atît la Madonna, cât şi în cazul galei Superkombat. Nu ne facem griji", a comentat promotorul Eduard Irimia.

Gazdă a Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2006, Pala Alpitour din Torino este cea mai mare arenă din Italia şi totodată cea mai aglomerată, găzduind evenimente majore în fiecare week-end. Pe 12 decembrie, cîteva mii de români vor asista la ediţia specială a circuitului Superkombat, dedicată Diasporei din Italia, şi unde vor lupta, printre alţii, Cătălin Moroşanu, Bogdan Stoica, Raul Cătinaş şi Ion Pascu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează