GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANTRENORI

Maftei exmatriculat, Raț retras » Generația 2015 a Școlii de Antrenori de la Universitatea de Sport din București oferă surprize

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 00:00

Fundașul de la Voluntari e cel mai sonor nume dintre cei dați afară de la cursurile pentru tehnicieni organizate de UNEFS. Căpitanul naționalei apare printre cei care au renunțat de bunăvoie la Școala de Antrenori, lîngă el se mai află Sînmărtean și Hoban

În 2015, Universitatea de Educație Fizică și Sport ( UNEFS) oferă pe piața antrenorilor de fotbal prima generație școlită vreme de doi ani de instituția de specialitate. E o grupă cu peste 120 de nume, iar pe lista absolvenților se află nume cunoscute, precum Dănciulescu, Lobonț, Goian, Mulțescu jr., Oprița, Fl. Bratu sau V. Badea. Fiecare va primi echivalentul categoriei C în domeniu, urmînd ca ascensiunea spre licența PRO s-o încerce mai departe prin FRF.

Există însă și foști sau actuali jucători importanți care au ratat deocamdată primul pas într-o viitoare carieră tehnică. În primul rînd, e grupul exmatriculaților, în care se regăsesc Maftei, Onofraș, Gigel Coman, precum și Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer.

E out și un fost membru în Comisia Tehnică FRF!

Iar la capitolul retrași, lista e deschisă de căpitanul naționalei, Răzvan Raț. "Chiar nu știu exact despre ce e vorba, cum s-a ajuns la această situație!", s-a limitat să comenteze fundașul lui Rayo Vallecano. Lîngă el, apar alți doi colegi de la reprezentativă: Hoban și Sînmărtean. La toți trei ar fi vorba despre absențe prelungite, datorate faptului că evoluează peste hotare, iar programul nu le-a permis, probabil, să fie prezenți la un minimum de cursuri spre a putea promova examenele.

Într-o situație similară se află și Victoraș Iacob, scos și el din cărțile primei generații. Ex-atacantul Stelei a făcut parte pînă nu cu mult timp în urmă din Comisia Tehnică a FRF, unde a participat vreme de aproape un an la adoptarea unor decizii în materie, precum numirea selecționerilor la diferite loturi!

42e numărul total al celor exmatriculați sau retrași de la primul curs de specialitate organizat de Școala de Antrenori înființată recent în cadrul UNEFS

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
76dani
76dani  •  11 Septembrie 2015, 13:14
Postat de Patraulea Trandafir pe 11 Septembrie 2015, 10:03

Să-ți răspund imberbule fără păr pubian ? Mai bine nu , că și-așa n-ai pricepe nimic ...

Nu te-a gadilat nimic la barbita de sti ca nu are par pubian? :)))))) Nu am nimic cu niciunul dintre voi, dar nu m-am putut abtine:))))

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  11 Septembrie 2015, 10:03
Postat de valentinn10 pe 11 Septembrie 2015, 09:40

patraulea.. tot patraulea ....cat poti fi de prost , ***

Să-ți răspund imberbule fără păr pubian ? Mai bine nu , că și-așa n-ai pricepe nimic ...

valentinn10
valentinn10  •  11 Septembrie 2015, 09:40

patraulea.. tot patraulea ....cat poti fi de prost , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează