GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LICITAŢIE

Magia lui Gicu Dobrin a fost uitată! Mingea scoasă la licitaţie de soţia sa n-a fost cumpărată de nimeni

Mingea pe care organizatorii licitației
sperau să obțină minimum 5.000 €
Mingea pe care organizatorii licitației sperau să obțină minimum 5.000 €

Articol de - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 22:09

Mingea trimisă de Florentino Perez lui Gicu Dobrin, cu autografele marilor vedete ale Realului din 2005, a fost scoasă la licitaţie la Casa Grimberg pentru a ajuta o familie să-şi reconstruiască locuinţa afectată de inundaţii.

Licitaţia pentru balon a pornit de la 5.000 de euro, însă n-a fost aciziţionată de nimeni. La eveniment n-a fost prezentă nici o persoană din fotbal, nici măcar din sport, iar mingea va fi scoasă din nou pe 11 decembrie, atunci cînd se speră să fie alt deznodămînt. Dumitru Dragomir anunţa săptămîna trecută că ar oferi suma cerută pe minge şi că e convins că multe alte persoane din fotbal vor participa la licitaţie.

Gica Dobrin, soţia "Prinţului din Trivale", a fost şi ea prezentă la licitaţia de astăzi, fiind invitată de onoare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
itrobert
itrobert  •  28 Noiembrie 2014, 08:49
Postat de dubluv pe 27 Noiembrie 2014, 12:41

sigur, nu poate

Asa tata, ia sa iasa toti jizii sa-i aflam si noi. Dupa toate cele pe care le faceti in Gaza de la uciderea copiilor si pana la distrugerea de3 scoli si spitale pot spune cu certitudine ca istoria a fost blanda cu voi. Ai auzit ba de libera exprimare? Spun ce cred si spun ce vreau si n-am ofensat pe nimeni fara a fi atacat eu intai. Mars la sinagoga idiqtule!

itrobert
itrobert  •  28 Noiembrie 2014, 08:42
Postat de americanu197 pe 27 Noiembrie 2014, 09:26

poate tactu trebuia sa foloseasca prezervativul

Cand o "impregna " pe mata?

mplttev
mplttev  •  28 Noiembrie 2014, 08:21
Postat de movi49 pe 27 Noiembrie 2014, 18:46

Pentru licitatie trebuia facuta publicitate ! Desi Dobrin a fost mai bun decat Hagi atat ziarele cat si conducatorii fotbalului romanesc din invidie nu-l sustin SI ASTA PENTRU REFUZUL DE A JUCA LA ECHIPELE DIN BUCURESTI ! Pentru Dobrin, Real Madrid a venit in Romania sa-l transfere ( Ceausescu a refuzat ) iar Hagi a fost rezerva acolo ! Sa se faca o analiza cu cele mai frumoase faze a celor doi si atunci se poate constata care a fost mai bun !

De departe, Dobrin a fost mult mai bun. Te dezechilibra pe tine ca apărător din prima atingere. La 17 ani titular la națională. Nu știu dacă se va mai naște in România un astfel de talent.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează