GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAZUL MARADONA

Maradona, apel disperat: "Examinaţi mai bine, n-am furat nimic!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 14:35

Fostul mare fotbalist al Argentinei ajuns acum la 52 de ani a acordat un interviu în Dubai pentru o televiziune italiană în care cere să i se facă dreptate cu privire la situaţia sa financiară.

Fiscul Italian îi reclamă lui Diego Maradona plata a peste 35 de milioane de euro dintre care 23 de milioane reprezentînd dobînzi, pentru o posibilă fraudă fiscală.

”Nu există nici o dovadă concretă care să ma incrimineze. Le cer tuturor politicienilor italieni să examineze bine situaţia mea, există ceva murdar în spatele acestei poveşti. Eu nu sunt un evazionist, eu doar am jucat fotbal în Italia. Vreau să mă întorc la Napoli ca un om cinstit care nu a furat nimic”, a declarat argentinianul.

Deşi avocatul lui ”El Pibe de Oro”, Angelo Pisani, declarase acum cîteva zile că argentinianul a scăpat de orice acuzaţie, Fiscul Italian susţine că datoria de peste 30 de milioane de euro trebuie plătită în continuare.

La precedentele două vizite în Italia, lui Maradona i-au fost confiscate de către FISC bijuterii în valoare de aproape 40 000 de euro (un Rolex şi cercei) în încercarea de a recupera din datorie.

Suma imensă care îi este cerută lui Maradona este cauzată de faptul că acesta nu şi-a plătit taxele către statul Italian în perioada 1985 - 1990 cînd starul a evoluat pentru Napoli cîştigînd de 2 ori Lo Scudetto.

VIDEO aici cu interviul acordat de Maradona!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
dori26
dori26  •  05 Februarie 2013, 18:10

datoria lui Maradona este cat bugetul Stelei pe 3 ani :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează