GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECIUL LEGENDELOR

Meciul caritabil pentru Mihai Neșu, un succes » Ce sumă s-a strâns

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 12:08

Meciul caritabil dinte Steaua 2006 și Steaua 1986, desfășurat pe data de 9 mai la Sala Polivalentă din București, a fost un succes, iar organizatorii au reușit să strângă suma de 70.000 de euro pentru Mihai Neșu.

Acești bani îl vor ajuta pe fostul fundaș al roș-albaștrilor să facă un tratament pentru o perioadă de cinci luni în Statele Unite, informează Digi Sport.

Din vânzarea biletelor și a materialelor promoționale s-au strâns 20.000 de euro, în timp ce restul sumei s-a adunat din donații și sponsorizări, mai notează sursa citată.

Meciul a fost organizat de Asociația pentru Cultură și Sport George Ogăraru, CSA și de suporterii Stelei, iar în teren au intrat, printre alții George Ogăraru, Mirel Rădoi, Florin Lovin, Miodrag Belodedici și Gabi Balint.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
819602521427859
Stancu Florin  •  23 Mai 2016, 14:52

Frumos, gestul adevaratiilor suporteri stelisti, care au venit la Polivalenta sa-l ajute pe Mihaita, care merita mult mai mult din partea noastra a tuturor. Respect Mihaita Nesu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează