GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

FOTO Nume grele din fotbalul românesc s-au îngrămădit la lansarea de carte a rapidistului Mircea Geoană » A fost întrebat dacă va candida la prezidențiale

Mircea Lucescu și Ioan Andone, prezenți la lansarea cărții lui Mircea Geoană / Sursă foto: instagram.com/ioan.andone6/ +5   FOTO
Mircea Lucescu și Ioan Andone, prezenți la lansarea cărții lui Mircea Geoană / Sursă foto: instagram.com/ioan.andone6/

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 09:45 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 16:00

Nume grele din fotbalul românesc și-au făcut apariția, vineri seara, la Târgul de Carte Gaudeamus din București, cu prilejul lansării cărții lui Mircea Geoană. Ioan Andone, Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu n-au ratat evenimentul.

Mai multe vedete din fotbalul autohton s-au reunit aseară, la Romexpo, la evenimentul care a marcat lansarea de carte a secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, un rapidist declarat

Fostul candidat la președinția României, un personaj care și-a tot făcut apariția în ultima vreme la meciurile Rapidului, și-a lansat volumul intitulat „Bătălia pentru viitorul României-Gândurile unui român la vârful NATO”.

Aflat în țară de când s-a despărțit de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, un apropiat de-ai lui Geoană, și-a făcut apariția la eveniment, la fel cum au făcut-o și Ioan Andone, Ionuț Lupescu sau Ciprian Marica. Aceștia s-au fotografiat și au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Ioan Andone, Ciprian Marica și Ionuț Lupescu, prezenți la lansarea cărții lui Mircea Geoană / Sursă foto: instagram.com/ioan.andone6/
Mircea Lucescu și Ioan Andone, prezenți la lansarea cărții lui Mircea Geoană / Sursă foto: instagram.com/ioan.andone6/
După lansare, Ioan Andone și Mircea Lucescu s-au relaxat la bere
Mircea Geoană și-a lansat volumul intitulat „Bătălia pentru viitorul României-Gândurile unui român la vârful NATO”
Mircea Geoană și-a lansat volumul intitulat „Bătălia pentru viitorul României-Gândurile unui român la vârful NATO”
+1 FOTO

Mircea Geoană: „Mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă dacă o să candidez”

Pe durata evenimentului, Mircea Geoană, 65 de ani, a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024, o temă de discuție tot mai dezbătută în România. 

„Am foarte, foarte multă grijă faţă de organizaţia pe care o slujesc. Este foarte importantă şi de aceea o să iau împreună cu secretarul general, eventual cu noul secretar general, decizia potrivită la momentul potrivit. 

Mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă dacă o să candidez şi le spun sincer că nu ştiu, am o treabă de făcut. După ce termin acolo, mai discutăm şi vedem ce facem”, a afirmat Geoană, conform Radio România Actualități

Geoană a mai candidat pentru președinția României și în 2009, când a fost învins la limită de Traian Băsescu, deși anunțase în discursul său că a obținut victoria. „În sfârşit, avem un preşedinte cu adevărat rapidist, nu unul vopsit”, spunea atunci George Copos, fostul patron al alb-vișiniilor.

VIDEO Mircea Geoană și pasiunea pentru Rapid: „Era cea mai populară echipă din România!” + amintire cu Lucescu: „Efectiv, săreau turcii pe el!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Gata cu fantezia! Legenda lui Dinamo, mesaj direct pentru Burcă: „Învață să faci asta! Dacă va continua așa, vor retrograda!”

Ce l-a șocat pe Bergodi la Paul Gascoigne, pe vremea când împărțeau vestiarul lui Lazio: „Bodyguardul lui a rezistat doar o lună!”

EXCLUSIV Îi felicită pe oamenii din spatele lui Horațiu Moldovan: „Nu trebuie uitați nici ei” + Ce ar însemna plecarea lui de la Rapid: „De ce să ne ferim?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Normal
Normal  •  25 Noiembrie 2023, 13:19

Rapidul a revenit in forta reface popularitatea pe care o avea !

stefg
stefg  •  25 Noiembrie 2023, 12:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  25 Noiembrie 2023, 12:40

Hodoronc-tronc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează