GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXCLUSIV GSP / VIZITĂ LA PRIMĂRIE

Mircea Sandu într-o vizită secretă la primarul Sorin Oprescu: "Punem gazonul în octombrie!"

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu a decis să meargă în această după-masă la primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu pentru a discuta despre construcţia stadionului Naţional. În jurui orei 16:20, Mircea Sandu a intrat în sediul primăriei, unde acesta era aşteptat de Oprescu. Sandu s-a dus să primească asigurări că finalizarea stadionului va fi gata la finalul anului!

După aproape o oră de discuţii, Mircea Sandu a părăsit sediul Primăriei Capitalei, optimist că stadionul va fi gata la timp. "A fost o vizită foarte plăcută, am discutat despre stadion pentru că acesta a fost scopul vizitei. Ne dorim să pregătim comitetul de organizare local şi a rămas ca la finalul lunii mai să ne vedem şi cu domnul Emil Boc.

Sînt foarte multe instituţii care vor participa la acest comitet, ministere, primăria, primării de sector şi Federaţia. Nu are cine să taie din buget şi primăria momentan se descurcă. Domnul Oprescu a spus că în luna octombrie vrea ca gazonul să fie pe terenul de joc. O să facem un meci între Argentina şi România din '94, pentru că atunci a fost cel mai bun meci al Campionatului Mondial din Statele Unite. Avem surprize plăcute pentru toată lumea!" , a precizat Sandu.

Noul Naţional Arena trebuie finalizat pînă pe 31 decembrie 2010. Reprezentanţii Max Bogl, firma care se ocupă de construcţie, susţin că "lucrarea va fi gata la timp".

În urmă cu o săptămînă primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu a declarat pentru gsp.ro: "Nu plec de la Guvern dacă nu-mi aprobă finanţarea. Sap un şanţ în jurul Guvernului şi iau chirie pe trecutul cu barca. Va fi foarte greu dacă Guvernul nu vine cu banii.

Deocamdată nu am de la Boc decît mulţumiri, dar nici o garanţie. I-am spus că de cînd au inventat fenicienii monezile, mulţumirile sînt de prisos", a spus Oprescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  14 Aprilie 2010, 17:14
Postat de fla_wy_us pe 12 Martie 2010, 18:17

mda...iar traim vremuri demult apuse...de ce nu faceti un meci Romania-Argentina al vremurilor noastre nu din '94 :-j

corect!rad aia de noi,cei care atunci ne-au temut.Nu om mai avea noi nationala acum, dar macar demnitate sa avem!

bdgeorge
bdgeorge  •  12 Martie 2010, 23:20
Postat de fla_wy_us pe 12 Martie 2010, 18:17

mda...iar traim vremuri demult apuse...de ce nu faceti un meci Romania-Argentina al vremurilor noastre nu din '94 :-j

pt ca Argentina cere 0.8-1 mil $ pt un amical de aia aia batrinii vin gratis masa casa bilet de avion o fata la protocol si gata distractie mare.

 •  12 Martie 2010, 19:09
Postat de fla_wy_us pe 12 Martie 2010, 18:17

mda...iar traim vremuri demult apuse...de ce nu faceti un meci Romania-Argentina al vremurilor noastre nu din '94 :-j

pentru ca nu le da voie base , a zis ca romanii nu mai merita nici o bucurie deoarece nu l-au votat in unanimitate. URA URA URA sa ne traiasca domnul academician-comandant de cursa lunga sa ne duca pe cele mai penibile culmi ale saraciei BRAVO ROMANI iar a-ti comis-o

Vezi toate comentariile (6)
Comentează