GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO

VIDEO Mirel Rădoi și-a tunat bolizii » Imagini spectaculoase cu mașinile de lux ale selecționerului

Mirel Rădoi e un fanatic al mașinilor de lux / Captură Custom Tuning +7   FOTO
Mirel Rădoi e un fanatic al mașinilor de lux / Captură Custom Tuning

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 14:01 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 14:45

Mirel Rădoi nu e doar selecționerul echipei naționale, ci și un fanatic al mașinilor de lux.

Superbolidul lui Mirel Rădoi, un impunător Rolls-Royce Cullinan Billionaire de peste 300.000 de euro, e prezentat în amănunt într-un videoclip publicat recent de cei de la Custom Tuning. „Bijuteria” pe care selecționerul a trimis-o la tunat o folosește inclusiv atunci când merge să monitorizeze fotbaliști în Liga 1

FOTO Așa arată modelul Rolls-Royce Cullinan

+3 FOTO

Rădoi și-a dus mașinile la tunat

Rădoi își întreține hobby-ul fără să țină cont de costuri. El și-a dus la modificat atât Rolls Royce-ul, cât și cealaltă mașină luxoasă pe care o deține, un Lamborghini Urus Mansory.

Mirel Rădoi, un fanatic al automobilelor

Un Lamborghini Urus, bolid stil SUV, are un preț de pornire de peste 200.000 de euro. Costul bolidului poate ajunge până la jumătate de milion de euro.

În trecut, Rădoi s-a afișat și la volanul unui Mercedes – Benz AMG GT 63 S 4 – Door Coupe. Acesta este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașini și ceasuri de lux.

În 2020, Mirel a mărturisit că a câștigat 15 milioane de euro în cariera de fotbalist, 6 dintre acestea cheltuindu-le pentru a cumpăra mașini, iar alte două strict pentru ceasuri: „Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a dezvăluit el. 

Are de unde: Rădoi a câștigat o avere din fotbal

De când a fost pus selecționer, Rădoi și-a făcut un obicei ca la majoritatea jocurilor din București sau din Ilfov la care merge să se afișeze cu mașinile din parcul auto pe care îl deține. Pe parcursul acestui an a făcut senzație, mai întâi a condus un Rolls Royce Cullinan Mansory, care costă aproape 600.000 de euro, după care, mai recent, a venit la stadion la volanul unui Lamborghini URUS, al cărui preț de achiziție poate să ajungă și la 400.000 de euro.

Rădoi a evoluat un deceniu la FCSB, între 1999 și 2009, după care a jucat 6 ani și jumătate în zona Golfului, unde chiar el a recunoscut că a avut, la un moment dat, salariu și de 3 milioane de dolari pe an.

VIDEO Mirel Rădoi, prezent cu mașina de lux la un meci de Liga 1

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Agentul 009! Ion Țiriac și-a prezentat noul bolid din colecția de supermașini: „Numai inscripția a costat cât o Dacie”

Simona Halep, pregătită de cununia civilă cu Toni Iuruc » Anunțul făcut de tatăl sportivei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  07 Septembrie 2021, 14:29

Are si el o grija de fiare.Asta ii arata caracterul.

torque07
torque07  •  07 Septembrie 2021, 13:55

Asta nu era ziar sportiv? ah nu...

futhienzbang
futhienzbang  •  07 Septembrie 2021, 13:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează