GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Mutu și Chivu merg la Alexandria și vor juca în aceeași echipă! Eveniment special

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2016 15:44

Dănuţ Voicilă, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti pe care i-a dat judeţul Teleorman, este protagonistul unui eveniment notabil care va fi organizat la 11 Mai.

Cu acest prilej va avea loc un meci demonstrativ între echipa naţională UEFA 98 şi FCM Alexandria 96. Ar urma să fie prezenţi la festivitatea de la Alexandria, printre alţii, Adrian Mutu, Cristi Chivu, Cătălin Munteanu sau Dan Alexa.

Dănuţ Voicilă, în vârstă de 37 de ani, a debutat în prima ligă la doar 17 ani, sub culorile Astrei, într-un meci cu Gloria Bistriţa în care a şi marcat. Voicilă joacă şi acum la o formaţie teleormanăneană de Liga a IV-a.

"M-am gândit să marchez o festivitate care să scoată în relief acea generaţie de viitori mari fotbalişti. La Alexandria nu mai avem, de mult timp, fotbal la nivel înalt şi cu această acţiune vreau să readucem oraşul, din punct de vedere sportiv, în atenţia ţării", a spus Dănuţ Voicilă în legătură cu evenimentul pe care îl va organiza în 11 Mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează