GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NAŢIONAL ARENA

Naşu' şi Oprescu, inspecţie la stadion! Vezi cum arată arena gata în proporţie de peste 75 la sută

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Preşedintele FRF şi edilul Capitalei au inspectat astăzi lucrările de la stadionul "Naţional". Sandu a venit împreună cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi s-a întreţinut pe toată durata vizitei cu Sorin Oprescu. "Toţi ne «uşchim» la un moment dat din viaţa asta, important e să rămînă ceva în urma noastră!", a spus Sandu, completat de primarul Bucureştiului: "Lăsaţi domnule preşedinte, că o să facem în ciudă duşmanilor cu acest stadion!".


Cei doi s-au arătat mulţumiţi de stadiul lucărilor. Ştefan Monus, project manager al stadionului, a spus că noua arenă va fi un total diferită faţă de arena din Frankfurt, iar scaunele vor fi unele policromatice, în culorile României. "Lucrările sînt peste 75% gata. Pînă în august, septembrie se va merge cu bani de la Primărie, apoi vom continua lucrările cu bani guvernamentali!", a precizat Oprescu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
 •  30 Aprilie 2010, 00:43

75% ? la cum arata nu e gata nici macar 50 % mai este enorm de multa munca . toate facilitatile interioare toalete vestiare baruri etc ... plus suprafata de joc acoperis .... 75 % pe ce lume traiti ati vazut vreodata un stadion adevarat ? sau faceti comparatie cu stadionul steaua sau rapid ...daca e asa atunci da stadionul e gata 75 %

calin1989
calin1989  •  30 Aprilie 2010, 00:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

=))

 •  30 Aprilie 2010, 00:07

poze doar cu arena FARA MAFIOTI nu aveti???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează