GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAZ UMANITAR

Neşu o ajută şi el pe campioana olimpică Florica Lavric

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 20:26

"Există, declarativ, extrem de mult interes pentru soarta, nivelul de trai şi respectul pe care-l datorăm foştilor şi actualilor noştri medaliaţi la olimpiadele sportive. E timpul faptelor. Începem eu şi Mircea Badea. Suntem dispuşi să ne lăsăm la budigăi pentru a o ajuta financiar urgent pe Florica Lavric, o fostă campioană olimpică grav bolnavă. Poza momentului va fi opera fiului meu Vlad" - a anunţat Victor Ciutacu pe blogul său.

Mihăiţă Neşu a ţinut să se alăture grupului de Facebook pe care se desfăşoară licitaţia caritabilă şi donaţiile pentru campioana olimpică la canotaj Florica Lavric. Aflat la tratament în SUA, fostul fotbalist al Stelei şi al FC Utrecht a fost printre primii care a aderat la idee, făcând şi o donaţie consistentă în nume personal.

Şi anunţul nu a rămas fără urmări! Ciutacu şi Badea au trecut la fapte şi s-au imortalizat exact în ţinuta în care au promis că o vor face, în budigăi!

Există deja un grup de licitaţie pe facebook.

Citeşte aici regulamentul.

Plata se face la bancă sau online. Pe formular e necesar să se menţioneze următoarele:

Numele si prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL

Scopul plăţii: DONAŢIE pentru FLORICA LAVRIC

Volksbank România (VBR), Sucursala Premium Plaza

CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701

CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101

CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101

IMPORTANT!!! Cei care fac donaţii din străinătate trebuie să completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR. Acesta este: VBBUROBU

Sursa: Jurnalul.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
crazy_bu
crazy_bu  •  10 August 2012, 00:57

Mars ba lingailor, incercati cumva sa va reparati greseala fata de Alina Dumitru? sa va fie rusine, jigodiilor. Ciutacule doneaza ba tu toata suma ca iti da Voiculesc 20000 de euro pe luna

Vezi toate comentariile (1)
Comentează