GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT / CUPA MONDIALĂ E LA BUCUREŞTI

"Nicolas Popescu şi Ianis Hagi vor fi viitorii căpitani ai echipei naţionale!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Gică Popescu, ambasadorul Cupei Mondiale în România, a prezentat astăzi trofeul în cadrul unui eveniment organizat la hotelul Radisson. 

La finalul unui dans tradiţional din Africa de Sud urmat de artificii, trofeul Cupei Mondiale a fost dezvelit pe ritmurile imnului oficial al CM din vară.

“Bucuria pe care ţi-o oferă participarea la un Campionat Mondial este extraordinară. Am avut şansa să particip la trei turnee, de la cel din 1994 am şi cele mai frumoase amintiri din carieră. Însă tot de acolo vine şi cel mai mare regret, am fost atît de aproape de semifinale. Puteam ajunge în ultimul act, iar acolo orice era posibil”, a spus Gică Popescu.

Fostul internaţional a mai adăugat: “Dar pînă să ne gîndim că trofeul va putea fi vreodată cîştigat de România, trebuie să reînnodăm şirul calificărilor la Mondiale. Deja a trecut ceva vreme de cînd n-am mai fost la cea mai importantă competiţie a lumii. Avem prezentă şi viitoarea generaţie de tricolori. Nicolas Popescu şi Ianis Hagi vor fi viitori căpitani ai echipei naţionale!".

 

Renata Pereira, ofiţer de presă al FIFA, i-a asigurat pe cei prezenţi: “Este trofeul original, nu este o replică! E o oportunitate unică în viaţă pentru orice să fie atăt de aproape de trofeul Cupei Mondiale”.

Printre invitaţii care au luat parte la eveniment s-au numărat Liţă Dumitru, Ghoerghe Mulţescu, arbitrul Alexandru Deaconu, în timp ce din partea FRF au fost prezenţi Mircea Rădulescu, directorul şcolii federale de antrenori, şi şeful biroului de presă, Paul Zaharia.

Cel mai lung şir de pase cu fanii
Miercuri, în intervalul 9:00-21:00, Cupa Mondială va fi expusă la Sala Palatului, unde fanii vor putea să se fotografieze lîngă trofeul care recompensează campioana mondială la fotbal. În plus, Coca-Cola a pregătit pentru suporteri, în acelaşi loc, jocuri interactive şi concursuri. Se va încerca stabilirea unui record: cel mai lung şir de pase între cei prezenţi la eveniment. De la Bucureşti, Cupa Mondială îşi va continua periplul spre Grecia (Atena) şi Turcia (Ankara).

 foto: Raed Krishan

Dacă Gică Hagi nu a fost prezent, locul său a fost luat de băiatul său Ianis. Alături de el, lîngă trofeu a stat şi Nicolas, fiul lui Gică Popescu. “Trebuie să muncim mult să ajungem mai întîi la echipa naţională şi abia apoi ne putem gîndi la trofeu. E o cupă preţioasă care se cîştigă foarte greu!”, a spus Ianis Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  07 Aprilie 2010, 22:08

Numai ne bagati pe gat toti copii de bani gata,din acesta cauza nu avem si noi uin Messi in Romania pentru ca nu are loc de copi lui Hagi si Popescu.Ati auzit de Maarian Dragomir un copil sarac in varsta de 12 ani care a marcat in circa 5 ani de zile...300 de goluri?Asa ca ce rost mai are sa discutam de viitorul fotballui romanesc.Acest copil este legitimat la Gloria Bcuresti care este singurul club din Romania ce are contract cu clubul italian Empoli FC.,este la varsta lui nr. 1,stiati?

 •  07 Aprilie 2010, 14:54

Titlul asta al vostru, este pentru a (de)mobiliza copii care incearca si ei sa ajunga mari in footbal? Un fel de lasati-o balta, deoarece 2 locuri sunt deja ocupate in nationala de maine... Ba prosti mai sunteti, e conditie obligatorie ca sa scrii la GSP, antene, zu, etc?

 •  07 Aprilie 2010, 14:08
Postat de pe 07 Aprilie 2010, 13:13

articol de c@c@t

Ianis Hagi, e foarte simpatic. Nu stiu daca va ajunge un fotbalist macar la nivelul la care a fost tatal sau, dar cu siguranta, are ceva care il face foarte placut, are priza la public. Daca va ajunge fotbalist, cred ca va castiga multi bani si din imagine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează