GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NOAPTEA MUZEELOR

VIDEO + FOTO Coadă de sute de persoane la Muzeul Fotbalului » Duckadam, surprins: „Nu mă așteptam!”

Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi al Capitalei și-a deschis porțile la Noaptea Muzeelor. Sute de persoane au stat la coadă pentru o incursiune în istoria celui mai iubit sport din România. +10   FOTO
Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi al Capitalei și-a deschis porțile la Noaptea Muzeelor. Sute de persoane au stat la coadă pentru o incursiune în istoria celui mai iubit sport din România.

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 22:05 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 22:06

Muzeul Fotbalului din Centrul Vechi al Capitalei și-a deschis porțile la Noaptea Muzeelor. Sute de persoane au stat la coadă pentru o incursiune în istoria celui mai iubit sport din România. 

Începând cu ora 20:00, până duminică, ora 02:00, fanii pot parcurge istoria celui mai iubit sport din România. Prețul biletelor în acest interval este de 20 de lei. În momentul deschiderii, sute de persoane așteptau liniște la intrarea din Strada Gabroveni.

La eveniment a asistat și Helmuth Duckadam. În cadrul Muzeului sunt expuse și mănușile miraculoase din 1986, când Steaua cucerea Cupa Campionilor. 

VIDEO. Helmuth Duckadam: „Nu mă așteptam să fie atât de multă lume”

Nu mă așteptam la atât de multă lume. Acest muzeu chiar merită vizitat. Mă bucur că îi pot face fericiți pe cei mici. Colegii mei ar trebui să fie mai deschiși, să încearcă să atragă tinerii
- Helmuth Duckadam

Gazeta Sporturilor, loc special în Muzeul Fotbalului

Gazeta Sporturilor are un colț special în Muzeul Fotbalului. Articole de colecție din istoria ziarului, una începută în anul 1924, au fost adaptate într-un format modern, un exercițiu de imaginație: „Cum s-ar fi povestit marile succese ale sportului românesc dacă ar fi existat internet la vremea lor?”.

+15 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Au rămas doar 3 în lupta pentru evitarea retrogradării directe » Programul din finalul play-out-ului + clasamentul

VIDEO + FOTO Cum s-a descurcat Rapid - Sepsi în lupta cu finala „Românii au talent”? » Au apărut audiențele TV din seara de vineri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează