GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VINERI, CU JURNALUL NAŢIONAL

Nu rata ediţia de colecţie cu Minunea Blondă-Ilie Balaci!

Ilie Balaci
Ilie Balaci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Apariţie de excepţie! Jurnalul Naţional vă oferă vineri, 19 martie, o ediţie de colecţie cu DVD dedicată unuia dintre cei mai mari fotbalişti români din toate timpurile, Ilie Balaci!

Inseparabil pe vecie de numele Universităţii Craiova, la ale cărei succese a contribuit decisiv în anii '70 – '80, fosta mare glorie a Băniei repune pe tapet problema celui care a fost cel mai valoros jucător român din istorie.   Într-o ediţie de colecţie de 24 de pagini şi în aproape o oră şi jumătate de imagini, care conţin secvenţe de arhivă, interviuri şi un reportaj exclusiv făcut în Kuweit, acolo unde antrenează în prezent “ Minunea Blondă”, Ilie Balaci vorbeşte dezinvolt despre momentele de extaz trăite în Bănie, ratarea unui transfer fabulos la AC Milan, accidentarea sa la numai 27 de ani şi decăderea “Craiovei Maxima”.

Totodată, Mircea Lucescu recunoaşte că Ilie a fost unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi din teren, în timp ce Cornel Dinu a evocat episodul celui mai tînăr debutant în naţională, la numai 17 şi şase luni.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  22 Martie 2010, 09:15

Un mare jucator. A debutat la nationala la 17 ani pe Stade de France in fata unor campioni, nu a jucat timorat si-a facut jocul iar toti intrebau de el. Pacat ca transferul la Milan nu s-a concretizat iar cariera lui s-a incheiat la doar 26 de ani. La fel ca si Dobrin, Balaci a fost un mare ghinionist, a fost un campion caruia sistemul i-a pus bete in roate.

 •  17 Martie 2010, 19:08

da,cred ca,ilie balaci a fost cel mai bun jucator roman.hagi,a exploadat dupa 28 de ani,amintiti-va ca,ajunsese la brescia in serie B,dupa care succesul sau a fost la turci.balaci,la 27 de ani ierea scos din fotbal plus ca,nu a avut parte de un transfer afara...fiecare cu norocul sau.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează