GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SOCIAL MEDIA

Cea mai apreciată postare pe facebook în sportul românesc din 2020 » Surpriză! Nu e Simona Halep

foto: facebook/Cătălin Moroșanu
foto: facebook/Cătălin Moroșanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 12:15 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 12:36

Cea mai apreciată postare pe facebook în sportul românesc în 2020 a strâns 200.233 de like-uri și îi aparține luptătorului Cătălin Moroșanu. 

De altfel, acesta ocupă două locuri de pe podiumul sportului pe facebook anul trecut, pe poziția secundă clasându-se Simona Halep.

Cea mai apreciată postare de pe facebook în sportul românesc îi aparține lui Cătălin Moroșanu. Halep, pe locul 2

Cea mai apreciată postare pe facebook în sportul românesc din 2020 » Surpriză! Nu e Simona Halep
foto: Cătălin Moroșanu/facebook

Conform agenției de monitorizare zelist, postarea lui Moroșanu de pe 25 martie 2020, care prezintă un clip cu imagini din cariera sa, a avut și 37.800 de distribuiri și peste 8.000 de comentarii. Pagina luptătorului originar din Iași are aproximativ 696.000 de urmăritori, fiind una dintre cele mai urmărite din sportul românesc. Postarea ocupă și locul 14 într-un clasament general la nivel național.

Parte din cariera mea

A fost o onoare să vă reprezint în toți acești ani. Deja îmi e dor de acea senzație din ring.

Posted by Catalin Morosanu on Wednesday, March 25, 2020

Pe poziția secundă în zona sportului este postarea Simonei Halep de pe 21 septembrie, imediat după ce a câștigat turneul WTA de la Roma. Imaginea cu jucătoarea de tenis și trofeul a strâns 123.113 aprecieri din partea fanilor.

Posted by Simona Halep on Monday, September 21, 2020

Podiumul sportului în clasamentul anului 2020 este completat tot de o postare semnată de Cătălin Moroșanu, cu 113.452 de aprecieri, peste 14.000 de comentarii și aproape 20.000 de distribuiri. Postarea e făcută pe 28 martie și prezintă povestea lui Sergiu, tânărul care a mers pe cal la maternitate, în plină stare de urgență, pentru a-și vizita soția. Atunci, Moroșanu a demarat o campanie prin care i-a asigurat o nouă locuință lui Sergiu și familiei sale.

Opriți-vă din tot ce aveți de făcut și acordați-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deși nu are o casă a lui...

Posted by Catalin Morosanu on Saturday, March 28, 2020

În ceea ce privește numărul de urmăritori pe facebook, Simona Halep este pe primul loc cu 1,806 milioane de urmăritori, fiind urmată la mică distanță de pagina oficială a FCSB cu 1,805 milioane. Podiumul este completat de Gheorghe Hagi, cu 969.000 de urmăritori.

Care a fost cel mai periculos adversar pentru Cătălin Moroșanu: „Am o vendetta neterminată cu el”

Citește și alte știri:

VIDEO Sorana Cîrstea, momente șocante pe teren! Criză de nervi la adresa antrenorului: „Taci din gură!” » I-a cerut arbitrei să-l avertizeze

Simona Halep, detalii despre accidentare înainte de Australian Open: „M-am chinuit puțin! Am făcut tratament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează