GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNI PE GLOB

Sportul care îmbogățește o româncă în Dubai: „Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună”

Synthia Jacob / Sursă foto: Instagram +13   FOTO
Synthia Jacob / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 10:26 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 11:22

Piteșteanca Synthia Jacob (30 de ani) a transformat pandemia într-o oportunitate. Aceasta s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, unde a devenit un instructor de fitness de succes. 

Românca a ajuns în plină pandemie în metropola din Emiratele Arabe Unite și-și dezvoltă o carieră ca instructor de fitness. A strâns 60.000 de urmăritori pe Instagram, câștigă 470 de lei pe o ședință, deține un apartament la etajul 41 și visează să câștige 10.000 de dolari pe lună sau dintr-o postare pe social media.

Synthia Jacob i-a povestit reporterului Libertatea cum s-a apucat de sport: „Nu neapărat pentru a schimba ceva la mine, nu am fost niciodată nici plinuță, nici slabă. Voiam să-mi elimin o slăbiciune, colegii râdeau de mine, eram foarte înceată. 

Aveam o teamă teribilă față de anumite exerciții fizice. În scurt timp, am devenit cea mai bună din grupă din cea mai slabă ce eram la început”.

Synthia Jacob / Sursă foto: Instagram
Synthia Jacob / Sursă foto: Instagram
Synthia Jacob / Sursă foto: Instagram
Synthia Jacob / Sursă foto: Instagram
+9 FOTO
„Ăsta mi-a produs o impresie uriașă” » Cele 3 mari personalități care l-au dat pe spate pe Ion Țiriac
PERSONALITĂȚI
„Ăsta mi-a produs o impresie uriașă” » Cele 3 mari personalități care l-au dat pe spate pe Ion Țiriac

Synthia Jacob și marile sale ambiții: „Visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași”

„Influencerii mari care au peste un milion de followers pe Instagram fac chiar și 10.000 de dolari pentru o singură postare. Vreau să-mi dezvolt contul pentru a face diverse colaborări cu restaurante, hoteluri, companii. Am crescut natural contul, fără postări plătite, fără promovare. Înainte, nu mai fusesem prezentă pe o platformă de social media, dar am realizat că fără ea nu voi avea clienți”, a mărturisit Synthia Jacob, conform Libertatea

„Financiar sunt OK. Dar visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași, poate să am un show TV, să am o sală de sport la Dubai, vreau să-mi duc viața pe tiparul de acum. Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună, dacă ești instructor de elită”, a adăugat aceasta. 

Am de gând să mai stau cel puțin 10 ani la Dubai, apoi să văd cum se modifică piața de fitness. Acasă nu-și permit oamenii să aibă un antrenor personal, chit că-l învață să trăiască sănătos.

- Synthia Jacob, instructor de fitness

Citește textul integral pe www.libertatea.ro!

Citește și alte știri de actualitate:

Cristi Pulhac și Raluca, surprinși într-o destinație exotică de Revelion » Fostul campion cu Dinamo și-a răsfățat iubita la trecerea în noul an

De ce s-a despărțit Valeria de fostul atacant al Chiajnei: „Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
paolo17
paolo17  •  04 Ianuarie 2022, 12:34

Ati mai publicat chestia asta si anul trecut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează