GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARENA NAȚIONALĂ

Primarul capitalei spune că stadionul nu poate primi aviz ISU: Arena Națională rămîne închisă pe termen nedeterminat!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 10:47

La începutul lunii noiembrie, Primăria București a fost nevoită să închidă Arena Națională.

Acum, primarul interimar al Bucureștiului, Răzvan Sava, declară că Arena Națională nu poate primi aviz ISU, din cauza membranei acoperișului, care nu este omologată în România, dar este omologată în Germania.

Edilul spune că pentru moment nu există un act normativ pentru ca materialul să fie omologat în România și nu se știe cînd se va putea rezolva problema. Momentan, Arena Naționala rămîne închisă pentru o perioadă nedeterminată.

Sava spune că inițial stadionul trebuia să aibă un acoperiș fix, din tablă, pentru care exista aviz ISU. Ulterior, planul a fost modificat și s-a decis ca stadionul să aibă acoperiș retractabil, din alt material, și era nevoie de modificarea planului și de obținerea unui nou aviz ISU.

Primarul interimar spune că atunci cînd s-au încheiat lucrările, vechea administrație știa că nu va primi avizul pentru noul acoperiș, dar a făcut plata către firma care l-a construit.

Dacă membrana din care este făcută stadionul nu va fi omologată, sursa citată că Primăria poate obține avizul ISU, dacă toate evenimentele se vor desfășura fără acoperiș. Altfel, municipalitatea va fi nevoită să-l dărîme.

 

 

Știm cu toții că în acest moment nu putem folosi stadionul Arena Națională. Vreau să lămuresc public de ce s-a ajuns în...

Posted by Razvan Sava on Thursday, January 14, 2016

20.000.000 €a cheltuit Primăria Capitalei pentru acoperișul Arenei Naționale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
grandetorito
grandetorito  •  15 Ianuarie 2016, 16:54

Suntem cei mai prosti din lume la faza asta!!! Sindromul "Caracal" loveste intreaga tara!

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Ianuarie 2016, 16:11
Postat de alternativa.fc pe 15 Ianuarie 2016, 13:54

ar trebui demolat acopersul, demolarea unei parti din peluza nord, cumpararea terenului din partea de nord, pana la blocurile de locuit adica baza sportiva de tenis cumparata, astfel s-ar face spatiu pentru evacuarea platformei gazonului afara, si stadionul modificat, in cele 4 colturi sa fie construite 4 turnuri si stadionul sa devina ca cel din Phonix Arizona, adica cu acoperis de tabla rabatabil in 2 parti pe cele 2 tribune si gazonul scos afara pe sub o peluza

e clar...ce ti-a zis doctorul ? mai ai sanse ? :)

agiler
agiler  •  15 Ianuarie 2016, 16:02

Ce ma amuza pe mine e ca vad unii prosti care spun ca acoperisul trebuie demolat in frunte cu prostul interimar de la primarie.Ba *** in cel mai rau caz trebuie demontat nu demolat *** sa demolezi la o copertina care e in interiorul cubului.Lasi cubul jos o demontezi si mai raman doar parghiile pe care rulau scripetii copertinei ati inteles ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează