GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Primul liceu în campania “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Gazeta şi Coca-Cola au ales primul liceu în care va ajunge acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”. Din cele 15 licee înscrise pînă acum, Liceul cu Program Sportiv din Bistriţa a fost desemnat prima gazdă a evenimentului.

Acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii”, organizată de Coca-Cola şi Gazeta Sporturilor, se va afla zilnic, începînd cu ora 13:00, la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa.

Astfel, joi, 4 martie, echipa elevilor va întîlni o selecţionată formată din redactori ai Gazetei Sporturilor şi fotbalişti ai echipei Gloria Bistriţa.

Marius Şumudică, antrenorul Gloriei, se va prezenta cu următorul lot: Albuţ, Coroian, Săceanu, Botoser, Keita, Ze Rui şi Moraes.

La final, un elev va fi selecţionat pentru tabăra internaţională de fotbal în Africa de Sud, unde va urmări şi unul dintre meciurile CM 2010.

Din fiecare liceu în care se va desfăşura acţiunea “Fotbalul s-a născut în curtea şcolii” va fi selecţionată o tînără speranţă care va pleca la vară în Africa de Sud la Campionatul Mondial de fotbal.

Intră pe gsp.ro/coca-cola şi înscrie-ţi liceul!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
 •  12 Martie 2010, 23:02

este cel mai urat lucru pe care lam vazut vreo data la echipa GSP nu a fost corect sunteti niste mincinosi nu mai am inctredere in voi:|:|:|

andrey-csm
andrey-csm  •  11 Martie 2010, 14:20

cum bag pozele?

andrey-csm
andrey-csm  •  11 Martie 2010, 14:20

am incercat sa ma inscriu,am completat numele,email,varsta,liceul si mesajul si am dat trimite...dar pozele unde le bag?cine poate sa ma ajute>?pls

Vezi toate comentariile (4)
Comentează