GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STADION

GALERIE FOTO Cum ar putea arăta noul stadion OZN din România, care va costa peste 130 de milioane de euro » Va fi al doilea ca mărime din țară

Așa va arăta noul stadion din Timișoara Foto: Facebook/Alin Nica +24   FOTO
Așa va arăta noul stadion din Timișoara Foto: Facebook/Alin Nica

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 16:02 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 17:34

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a postat mai multe imagini cu proiecția noului stadion al orașului Timișoara.

Acesta ar urma să aibă 32.000 de locuri și va fi al doilea ca mărime din România, după Arena Națională, care are o capacitate de 55.000 de locuri.

+20 FOTO

Alin Nica: „Suntem pregătiți pentru demolarea actualei arene și pentru pregătirea terenului”

„Așa ar putea arăta stadionul Timișoarei! Suntem pregătiți pentru demolarea actualei arene și pentru pregătirea terenului. Așteptăm de la București hotărârile de Guvern promise ca să putem trece la treabă!”, a scris Alin Nica pe contul personal de Facebook.

Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția
ROMÂNIA
Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția

Noua arenă ar urma să coste 137 de milioane de euro. Banii ar urma să vină de la Compania Națională de Investiții, iar Consiliul Județean Timiș ar urma să contribuie cu 7 milioane de euro.

Actuala arenă din Timișoara a fost construită în 1963 și are 33.000 de locuri. A fost închisă în 2022 din cauza problemelor la nocturnă, iar de atunci nu s-a mai jucat fotbal pe stadionul Timișoarei.

Orașul bănățean nu are nicio echipă în primele două ligi din România. Poli, echipa condusă de Costel Pantilimon, e în Liga 3.

VIDEO Costel Pantilimon despre Marian Iancu + poziția de manager general la Poli Timișoara

Citește și:

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „Toți discutăm despre asta! Suntem conștienți”
DINAMO - POLI IAȘI
Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „Toți discutăm despre asta! Suntem conștienți”
Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo: „La ce tehnică de înșurubare și mobilitate are Neluț...”
DINAMO
Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo: „La ce tehnică de înșurubare și mobilitate are Neluț...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
tororosso
tororosso  •  27 Octombrie 2023, 15:10

Stadioane ? ... în rest avem de toate . Stadioane mai puțin fotbal , spitale , școli ,infrastructură . Ne bălăcim în prostie și obscuritate .

gicab
gicab  •  27 Octombrie 2023, 13:24
Postat de parpalache pe 27 Octombrie 2023, 09:15

Ce-i trebuie chelului?!Tichie de margaritar!Conform datelor oficiale-numai in primele trei trimeste ale anului 2023-România s-a imprumutat 36 de miliarde de dolari!Au facut vreo fabrica de ulei,de zahar,de imbracaminte, de incalțaminte-sa nu mai exportam materii prime-pe mai nimic și sa importam... tot?!Nu,e evident ca nu!„Ajutoare de stat”pentru...„multinaționale”(care nu sunt deloc multinaționale)-care nu platesc mai nimic impozite și taxe și taxe-„pensii de serviciu”pentru magistrați,grefieri și cei din„servicii”,salarii majorate pentru primari și ajutoare pentru...Ucraina!Tot respectul pentru timișoreni,dar ei nu sunt in stare sa se uneasca- ca sa aiba echipa in liga I?!

Noi l-am rugat cândva pe nea ion sa ne facă stadion… poate îl roagă și ei pe Marcel sa la facă și echipa… direct in play off

gazistu
gazistu  •  27 Octombrie 2023, 12:42

Nu-i cam mult ... vreo 10 ani de stiudiu de fezabilitate? ... trebuia sa fie demult construit, si POLI TM in primele 5 locuri in clasamentul LIGii 1 ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează