GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPIONATUL NAŢIONAL DE FOTBAL PE PLAJĂ SKOL ŞI GAZETA

Prunea şi umbra lui Kenneth Anderson

Articol de - Publicat sambata, 12 iulie 2008 00:00

Fostul portar al naţionalei României a abandonat poarta şi s-a reprofilat. A ales să fie atacant, punîndu-se pentru cîteva zeci de minute în pielea lui Keneth Anderson, omul care a spulberat visul “tricolorilor” la Mondialul din ’94.

 

Este mai uşor în atac. În poartă, orice greşeală te costă”, şi-a explicat Prunea alegerea. Impulsionat de comentariul lui Alin Buzărin, care i-a adus aminte de killerul suedez, actualul director al Departamentului Relatii Inernaţionale din cadrul FRF a făcut spectacol pe nisipul arenei din faţa barului Melody, din staţiunea Mamaia. A dat goluri, şi-a servit perfect coechipierii şi le-a cerut să pună osul la bătaie. ”Am jucat şi anul trecut şi am ceva experienţă. Chiar dacă este mai greu pe nisip decît pe iarbă, îmi face plăcere să vin să joc”, a mărturisit fostul internaţional, care a fost asaltat la finalul meciului de amatorii de autografe.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează