GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA-COLA

Relansat în sală! Cupa Coca-Cola i-a schimbat cariera lui Alex Cioablă, MVP-ul finalei de anul trecut

Cioablă (în alb) a înscris 5 goluri în finala de anul trecut
Cioablă (în alb) a înscris 5 goluri în finala de anul trecut

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 23:52

Craioveanul a ajuns la Academia Hagi, iar mîine joacă finala naţională la juniori republicani: "Domnii Săndoi şi Iovan m-au văzut anul trecut în sală şi m-au rechemat la lot!".

"Finala Cupei Coca-Cola m-a relansat", spune Alex Cioablă. La 17 ani, avea un CV de invidiat: elev la Liceul Tehnic Auto din Craiova, băiatul tocmai ieşise golgeterul Campionatului Mondial Şcolar din Bordeaux, aprilie 2013.

Echipa instituţiei de învăţămînt cucerise bronzul. Dar n-a fost de ajuns pentru a atrage atenţia. O lună mai tîrziu, a participat la finala Cupei Coca-Cola, la Bucureşti, în sala Rapid.

Mîine joacă finala
MVP al partidei cîştigate în faţa Grupului Şcolar " Doamna Chiajna", 9-7, Cioablă povesteşte: "În tribună au fost prezenţi domnii Ştefan Iovan şi Emil Săndoi. Selecţionerul de la U19, respectiv U21! M-au remarcat şi m-au rechemat la loturi".

N-a fost singura schimbare în bine: Academia Hagi l-a transferat de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu! "Chiar joia asta joc finala la republicani A împotriva celor de la U Cluj. Trebuie să batem!", conchide, optimist, Cioablă.

Au ajuns în L1!
Nu doar băieţii au fost remarcaţi la competiţia de anul trecut. Gemenele Luciana şi Emanuela Seiciu au fost transferate de FC Fair Play, iar acum joacă în prima ligă! Formaţia a terminat pe locul 5 sezonul regulat, cu 5 victorii reuşite din 14 meciuri.

Finalele se joacă în weekend
Cupa Coca-Cola, ajunsă la a treia ediţie, se încheie sîmbătă şi duminică, 24 şi 25 mai. 10 echipe, 6 de băieţi şi 4 de fete, îşi dispută cele două titluri. Cea mai importantă competiţie de fotbal în sală destinată elevilor va avea loc în sala Dinamo.

5 goluri a marcat Cioablă în finala de anul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează