GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Se reprofilează Mircea Sandu?! Ce vrea să facă "Naşu" în viitorul apropiat

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 14:16

Mircea Sandu se gîndeşte serios să se "reprofileze". Fostul preşedinte al FRF a organizat azi o conferinţă de presă în care a anunţat că renunţă la rentă şi la titlul de preşedinte de onoare al FRF după scandalul cu actuala conducere.


"Naşu" a mărturisit că se va odihni timp de un an şi a dezvăluit că ar putea intra în  politică: "Un an îmi iau pauză din orice activitate internă. Pînă atunci îmi pregătesc nişte proiecte de investiţii, de afaceri şi, de ce nu?, ceva legat de politică", a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.


Anghel Iordănescu, Gigi Neţiou, George Copos, Gigi Becali, Marius Stan sînt doar cîţiva dintre oamenii din fotbal care şi-au încercat norocul în politică.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
delus
delus  •  09 August 2014, 18:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nemernic poti sa fi, mai rau ca un animal de prada, mitic imputit ce ai ma cu omul ?Sa doresti moartea la cineva ....mare scursura poti fi,locul tau nu-i aici fraiere printre oameni.

sakamoto
sakamoto  •  08 August 2014, 21:31

Mirceok si-ar putea face un partid puternic, la Poarta Alba. Acest partid s-ar numi:INCORUPTIBILII! Sa-i dea Dzeu, 24 de ani de politica Nasului, la Bulele!

drack009
drack009  •  08 August 2014, 17:42
Postat de steaua.libera pe 08 August 2014, 15:54

Ce partid il accepta in randurile sale pe unul care are un deficit de imagine de 80-90 de procente?! Sandu e mai detestat decat Iliescu, Udrea, Voiculescu sau Boc. Ce partid cu pretentii si-ar lega o mega tinichea de coada?! Sandule, revino-ti. Inteleg ca-ti pica rau faptul ca nu mai esti la butoane, dar trebuie sa te consolezi cu gandul ca VREMEA TA A TRECUT!

Ala al lu' Olguta! ;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează