GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GHEORGHE COMĂNECI E GRAV BOLNAV

Tatăl Nadiei, în pericol! A ajuns la Urgenţe cu hemoragie digestivă

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 20:17

Gheorghe Comăneci a fost internat de urgenţă în spital în urma unei hemoragii digestive. Doctorii au reuşit să-l stabilizeze după cinci ore


Momente grele pentru familia celei mai mari gimnaste din istoria sportului românesc, Nadia Comăneci. Tatăl acesteia a suferit o hemoragie digestivă în seara zilei de Crăciun şi a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă a spitalului din Oneşti. Aici, medicii au încercat să-l stabilizeze timp de cinci ore, după care l-au transferat la Bucureşti.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar, Andrei Georgescu, a spus că Gheorghe Comăneci, în vîrstă de 76 de ani, suferă de o ciroză cu varice semirupte. Potrivit acestuia, starea de sănătate a pacientului este uşor ameliorată faţă de cum a venit la spital.

''A fost stabilizat pentru că a venit cu tensiune foarte mică şi rămîne sub supraveghere'', a declarat doctorul Georgescu, care a precizat că din cauza hemoglobinei foarte scăzute, 8 în loc de 12, a fost supus unor transfuzii de sînge.

Părinţii Nadiei, despărţiţi
Gheorghe Comăneci nu mai avea o relaţie foarte strînsă cu fiica sa. De altfel, părinţii Nadiei, Gheorghe şi Ştefania Alexandrina Comăneci, sînt despărţiţi din anii '70. Mama fostei gimnaste s-a mutat la Bucureşti, în timp ce tatăl a rămas la Oneşti, unde şi-a deschis o afacere proprie, legată de comercializarea murăturilor (FOTO).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
b1184207
b1184207  •  27 Decembrie 2011, 10:35

daca a bagat sarmale-n el ca spartu, de sarbatori...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează