GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FAMILIA MAI IMPORTANTĂ DECÎT FOTBALUL

Terry ratează Cupa Angliei pentru o împăcare cu soţia

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Căpitanul lui Chelsea, John Terry, a primit acordul clubului să petreacă Ziua îndrăgostiţilor în Dubai alături de soţia sa Toni, pe care a înşelat-o cu nevasta fostului coleg Wayne Bridge.


Telenovela lui John Terry (29 de ani) continuă! Fundaşul lui Chelsea va rata jocul din turul al 5-lea al Cupei Angliei, cu Cardiff City (13 februarie) pentru a merge în Dubai să se împace cu nevasta.


Toni (28 de ani), soţia internaţionalului englez, l-a părăsit pe acesta, împreună cu cei doi gemeni, după ce toată presa din Insulă a scris că JT a înşelat-o cu Vanessa Perroncel (foto), consoarta compatriotului Wayne Bridge. Pe care ar fi lăsat-o însărcinată şi pe care apoi a ajutat-o să avorteze!


“Terry e hotărît să nu revină din Dubai fără Toni. Acolo, el a cerut-o în căsătorie şi tot acolo şi-au petrecut luna de miere”, spune o sursă apropiată englezului, citată de către The Sun.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
emainter
emainter  •  02 Februarie 2010, 15:42

sa-i dai cu limba-n ceasca ca esti mai prost decit mutu

 •  02 Februarie 2010, 14:31

sa-i rupi chilotii terryyy:))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează