Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 00:11

Redactorul şef al Gazetei, Cătălin Tolontan, a fost întrebat la România TV ce crede că se va întîmpla în cazul în care se confirmă informaţia postului TV, potrivit căreia DNA a stabilit o legătură între mita Elenei Udrea în cazul Microsoft şi Traian Băsescu.
”Dacă cetăţeanul Traian Băsescu va avea probleme cu justiţia, asta este proba că preşedintele Traian Băsescu a făcut un lucru esenţial în mandatul său. Nu am nici un motiv să-l apăr pe fostul preşedinte. Atacul său la adresa noastră în Gala Bute a fost nedemocratic şi nedemn pentru un preşedinte.

I-am spus atunci că justiţia va arăta cine are dreptate. Şi justiţia a început să vorbească! Dar asta nu mă poate împiedica să fac următoarea observaţie: niciodată, pe vremea lor, Ion Iliescu sau Adrian Năstase nu şi-ar fi pus problema  să fie abordaţi de justiţie la cîteva săptămîni după terminarea mandatului. Eventuala înfrîngere în justiţie a cetăţeanului Băsescu înseamnă o victorie pentru preşedintele cu acelaşi nume”, a răspuns jurnalistul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”