GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SALARII

Cel mai bine plătit român pe cartea de muncă e un șef din sport! » Ziarul Financiar prezintă topul: doar 14 persoane cu peste 20.000 de euro lunar

Cel mai mare salariu net din România pe contractul individual de muncă este de 22.800 de euro // foto: Imago Images
Cel mai mare salariu net din România pe contractul individual de muncă este de 22.800 de euro // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 11:09 / Actualizat marti, 10 mai 2022 14:48

În topul celor mai mari salarii obținute în România pe contractul individual de muncă, cel mai bine plătit român, cu 22.800 de euro lunar net, este președintele unei organizații profesionale naționale din domeniul sportiv. În martie 2021, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Gino Iorgulescu, președintele LPF, încasează peste 15.000 de euro lunar.

Doar 14 persoane din România încasează salarii nete de peste 20.000 de euro lunar pe contractul individual de muncă, conform unui top întocmit de Ziarul Financiar cu ajutorul datelor extrase de Revisal, softul Inspecției Muncii pentru evidența salariaților.

Vicepremierul Sorin Grindeanu, după evenimentele revoltătoare de la România - Ungaria: „Este o lipsă nerușinată de respect față de România! Respect celor trei jucători ROMÂNI care nu au participat la această mascaradă!”
CAMPIONATUL MONDIAL
Vicepremierul Sorin Grindeanu, după evenimentele revoltătoare de la România - Ungaria: „Este o lipsă nerușinată de respect față de România! Respect celor trei jucători ROMÂNI care nu au participat la această mascaradă!”

Cel mai bine plătit român pe contractul individual de muncă încasează 22.800 de euro 

Remunerația de vârf, de 22.800 de euro lunar, este încasată de o persoană cu ocupația de președinte de organizație profesională națională, sectorul de activitate „alte activități sportive”.

113.000 de leila cursul de azi înseamnă cei 22.800 de euro pe care omul din sport îi ia lunar "în mână"

Podiumul este completat de un director de societate comercială din sectorul farmaceutic și de un director adjunct al unei societăți comerciale care se ocupă cu producția de energie electrică.

De subliniat că salariile menționate sunt cele conforme contractelor individuale de muncă. Altfel numărul real al angajaților cu venituri de peste 20.000 de euro ar fi mult mai mare.

Sorin Roibu, specialist în sectorul de resurse umane, a explicat pentru ZF: „În cazul şefilor de companii expaţi care câştigă peste 20.000 de euro net sumele nu apar în Revisal pentru că, de regulă, ei au contracte de muncă duble: unul pe o sumă mai mică în România şi unul pe o sumă mai mare în ţara lor”.

Poţi să ai un salariu de 10.000 de euro pe lună şi un bonus de 200.000 de euro pe an. Mai pot fi situaţii, la firme mai mici, în care administratorii încasează remuneraţia pe firmele proprii, nu pe contracte de muncă.

- Cristian Tudorescu, consultant financiar

Salarii colosale la LPF: Gino Iorgulescu încasează peste 15.000 de euro lunar

Așadar, un șef din sport este cel mai bine plătit român pe contractul individual de muncă.

Gazeta Sporturilor a scris în martie 2021 despre lefurile uriașe ale angajaților Ligii Profesioniste de Fotbal.

Surse din cadrul LPF indicau venituri de peste 15.000 de euro pentru președintele Gino Iorgulescu și Justin Ștefan. Cel din urmă, secretarul general, a susținut ulterior, într-un interviu acordat GSP, că ar încasa sub 20.000 de euro.

Anul trecut, organizația avea doar 25 de angajați și plătea salarii de 9,1 milioane de lei, o sumă la care se mai adăugau cheltuieli cu terți în valoare de 1,4 milioane de euro.

În concluzie, un venit mediu lunar de 6.000 de euro pentru fiecare angajat al LPF!

Din 2013 președinte al LPF, Gino Iorgulescu se pregătește de al treilea său mandat la șefia forului. Luni, 9 mai, a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor la funcția de președinte, iar nimeni, în afară de Iorgulescu, nu și-a depus candidatura.

Mai multe știri de actualitate: 

Preferata fanilor lui Dinamo: o siglă dintre cele 5 s-a detașat clar, după prima zi de votare + Reacția lui Cornel Dinu: „Nu îmi place!”

FCSB să-i mulțumească puștiului gigant » Are cifre senzaționale de când a intrat Târnovanu: „Cred că am fost și ocrotit, de undeva din Ceruri, de tatăl meu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
firaldo
firaldo  •  10 Mai 2022, 15:14
Postat de sibelius pe 10 Mai 2022, 13:57

Serios, din banii tai isi iau aia de la LPF salariile?

:)))))))))))))))) Citește articolul,boss.Aia cu Iorgulescu și LPF era o completare.

rav410wrc
rav410wrc  •  10 Mai 2022, 14:42

Vrem un TOP al celor mai nesimtite salarii/pensii ale bugetarilor, va rugam !! Statul la stat e brand de tara in Romanika :(((

misulica1
misulica1  •  10 Mai 2022, 14:36

Nu se pune, caci nu e bugetar!! Ca sunt nemeritati, asta e alta poveste...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează