GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ÎNCHISOARE

Un fost fotbalist român prins cu 16 kg de cocaină » A fost condamnat la 6 ani de închisoare

FOTO:
crewechronicle.co.uk
FOTO: crewechronicle.co.uk

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 09:09

Răzvan Voicu Florea, fost fotbalist, a fost prins de polițiștii din Anglia în timp ce se plimba cu 16 kilograme de cocaină la el.

La un control de rutină efectuat pe autostrada M6, în apropiere de Crewe, Anglia, polițiștii l-au oprit pe român și au descoperit că acesta avea la 16 pachete de cocaină. Dacă le-ar fi vândut, bistrițeanul ar fi obținut 6 milioane de euro!

Fostul fotbalist, care locuia de ceva vreme în Londra, și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnat la 6 ani de închisoare, potrivit presei din Insulă.

Voicu Florea, 31 de ani, are 8 meciuri în Liga 1, între 2005 și 2007, toate disputate în tricoul Gloriei Bistrița. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Farul, Alba Iulia, Dunărea Galați și Unirea Slobozia. Voicu Florea s-a retras în februarie 2014.

voicu florea
*foto: ziarulunirea.ro

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
sakamoto
sakamoto  •  28 Iulie 2016, 13:56

Li s-a parut suspect politzistilor, pt ca purta barba! Au banuit ca este taliban. De aceea l-au puricat si i-au gasit comoara.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Iulie 2016, 13:22

:) ASTA E GENUL DE FRAIER COCOTZAT BAGAT IN FATA DE GREI SI DENUNTAT CHIAR DE TRAFICANTI PT A TINE POLITIA OCUPATA... MARELE TRANSPORT FIIND.. PUTIN MAI PE ALTE CAI SI..ENORM DE MARE..AUZITI MOSTRA DE JURNALIST..SE PLIMBA CU 16 KG PE AUTOSTRADA.. :) F KING GREAT

badeadorian
badeadorian  •  28 Iulie 2016, 12:08
Postat de omidiu pe 28 Iulie 2016, 12:00

Care e logica pentru care cuvantul "***" e cenzurat intr-un comentariu la un articol despre cocaina?

Aceeasi logica care admite postarea unor aberatii de catre nulitati hateriste . Sa va traduc , monser ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează