GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Ungaria virtuală învaţă să intoneze imnul României!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 10:41

Tocmai de aceea, zilele acestea, după ce au îndurat o lungă perioadă atacurile repetate ale comunităţii ungureşti, românii s-au decis să riposteze şi să-şi anihileze rivalul tradiţional, Ungaria. Cum unde sunt mulţi puterea creşte, românii din eRepublik solicita ajutorul conaţionalilor, să se înregistreze alături de ei şi să ajute la construirea unei Românii mai bune!
445526-harta-erepublik.jpg

Hotărârea guvernului maghiar de a ataca Transilvania i-a determinat pe români să se regrupeze în jurul Preşedintelui şi să invadeze Ungaria. Toate acestea se întâmplă cu acurateţe în lumea virtuală eRepublik, un joc în care Românii îşi construiesc o altă Românie!

În eRepublik, România este reprezentată de o comunitate de români ce se poate lăuda cu realizări, de ce nu, peste ale politicienilor din viaţă reală. Pentru că în eRepublik, românii pot fi parlamentari, manageri, jurnalişti, războinici şi pot candida chiar la Preşedinţie.
Jucătorii actuali din eRepublik dau totuşi nişte indicii oamenilor ce vor de azi să facă parte şi ei din comunitate, menţionând că, deşi e un joc relativ simplu şi nu solicita foarte mult timp, rezultatele se obţin cu răbdare, şi revenind cât mai des în joc.

Sfaturi pentru primele zile de eRepublik:

- să se înscrie într-o unitate militară;
- să-şi ia o slujbă;
- să lupte în fiecare zi;
- să ceară constant sugestii şi ajutor jucătorilor mai vechi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
aaladin
aaladin  •  01 Februarie 2012, 22:36

Ajuta si tu Romania in razboiul contra Ungariei. Inregistreaza-te aici : ://www.erepublik.com/en/referrer/AAladin si vei primii tot ajutorul necesar pentru a face primii pasi in eRepublik.

ertyuiop
ertyuiop  •  01 Februarie 2012, 21:16

Clopoyaur presedinte! Go FSR! by ss

zeusdinolimp
zeusdinolimp  •  01 Februarie 2012, 17:23

Sunt zeusdinolimp si aprob acest articol!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează