GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME PENRU EROUL DE LA SEVILLA

FOTO » UPDATE Duckadam, după operaţia suferită: "Mă simt bine! Sper să cîştige Steaua campionatul"

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 20:59

UPDATE Cititorii GSP i-au transmis mesaje de încurajare lui Helmuth Duckadam, care a suferit azi o operaţie. Vezi AICI mesajele, adresate prin intermediul paginii de Facebook a Gazetei

UPDATE 11:45 De pe patul de spital, Duckadam a oferit primele declaraţii după operaţia suferită.

"Mă simt bine! Le mulţumesc doctorilor care au făcut o treabă bună. Ieri eram pe faleză şi m-am forţat s-o iau în braţe pe fiica mea şi avînd un cheag de sînge în antebraţ, am început să mă simt rău şi am ajuns la spital. Mă voi întoarce în Bucureşti mîine, dar nu mai e nevoie să stau în spital. O să mai fac analize săptămîna viitoare. E bine că intervenţia s-a făcut la timp.

M-a sunat toată lumea de la Steaua, le mulţumesc. Sper să cîştige Steaua campionatul", aşa şi-a încheiat Duckadam declaraţiile după operaţie.

UPDATE 11:30 Helmuth Duckadam a fost operat cu succes, cheagul de sînge i-a fost îndepărtat. Medicul care l-a operat, doctorul Marius Militaru, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă din Constanţa, a precizat la B1 TV că fostul mare portar risca să-şi piardă braţul drept dacă intervenţia chirurgicală n-ar fi fost efectuată la timp.

UPDATE Gigi Becali vrea ca operaţia să fie efectuată de doctorul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. "Acum îl sun pe Brădişteanu, acum am aflat! El trebuie să-l opereze", a spus patronul Stelei la Realitatea TV.

Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa, acolo unde se află internat Duckadam, asigură însă că intervenţia chirurgicală nu e una complicată şi va putea fi efectuată în condiţii optime acolo.

UPDATE Eroul de la Sevilla se afla în vacanţă pe litoral. Cheagul de sînge a fost localizat în zona antebraţului

----------------------------

Helmuth Duckadam (53 de ani), preşedintele de imagine al Stelei, a fost internat, urmînd să sufere azi o intervenţie chirurgicală

"Domnul Duckadam este într-o stare bună. Va suferi o intervenţie chirurgicală pe o arteră, dar nu îi va pune în pericol viaţa. Este vorba de un cheag de sînge. Mîine va pleca acasă", a declarat pentru Realitatea TV Dan Căpăţînă, managerul Spitalului Judeţean Constanţa.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit primele declaraţii după aflarea veştii: "Sîn şocat, nu  ştiam de probleme sale. Aş vrea să-l aducem la un spital din Bucureşti".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (52)
unmaker
unmaker  •  07 Septembrie 2012, 20:29

Multa Sanatate !!!

exorientelux
exorientelux  •  07 Septembrie 2012, 19:55

ce oameni de nimic sunt jurnalistii aia de la digi. Nici in spital nu lasa omul in pace. Chiar era nevoie sa ne aratati poze cu el pe patul de spital?! Sa va fie rusine.

costacurta
costacurta  •  07 Septembrie 2012, 19:30

MULTA SANATATE, DOMNULE DUCKADAM.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează