GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Marea Schismă » O nouă echipă la Craiova! Olguţa Vasilescu la ieşirea de la întrunire: "Clubul apare şi joacă pe Oblemenco"

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 20:18

UPDATE 20:08 / Apare CS Universitatea Craiova: "Ultimatumul dat lui Mititelu a expirat. Craiova va fi reprezentată în Liga a 2-a de CS Universitatea Craiova, care va juca pe Ion Oblemenco", a spus Olguţa Vasilescu la ieşirea de la întrunire.

***

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, nu a avut încredere în proiectul lui Adrian Mititelu şi a decis să treacă de partea fostelor glorii ale Craiovei Maxima.

Aceasta a invitat cîţiva jucători care au scris istorie pentru Universitatea, printre care Ion Geolgău, Sorin Cîrţu, Cristescu, Beldeanu, Papură, Donose, Negrilă şi Rodion Cămătaru, pentru a discuta formarea un nou club de fotbal în Craiova.

Olguţa Vasilescu le-a cerut acestora să fie alături de proiectul lui Pavel Badea, care va forma o echipă, pe Societatea Comercială Fotbal Club Craiova.

Aceasta ar urma să fie înscrisă în Liga a 2-a. Primarul din Craiova nu acceptă ca oraşul să mai stea încă un an fără fotbal. În timpul întîlnirii, Geolgău a făcut o remarcă foarte importantă.

Acesta a susţinut că palmaresul nu se află în posesia lui Adrian Mititelu: "Doamna primar, palmaresul echipei nu a fost preluat în '94 şi a rămas în proprietatea Universităţii (n.r. instituţia de învăţămînt)".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
marc_ro
marc_ro  •  02 Iulie 2013, 22:35

Si-a atins scopul FRF-ul, ca le-a bagat zizanie cu locul asta de chipa dat de-a moaca. In loc sa-si uneasca fortele..., se irosesc in dispute. Pe de alta parte o inteleg si pe Olguta, ea a promis fotbal la Craiova. Nu mai conteaza cum si cu cine. Nu tin cu nimeni, in disputa lor, desi Mititelu moare cu dreptatea in mana. Pardon, tin cu cineva: Fortza Rapid! :)

soriniz
soriniz  •  27 Iunie 2013, 18:45

Ca spectator neutru si banatean ma intreb unde erau toti acestia cand Dinel Staicu si Netoiu faceau praf echipa si o lasau fara jucatori si fara bani? Si unde erau cand mafia FRF o dezafilia abuziv pentru a-i fura jucatorii la bucata? N-o fi Mititelu usa de biserica, a facut greseli si prostii mari, dar a luat echipa la greu si s-a luptat cum a stiut el cu mafia. "Numele asociatilor in acest 'proiect al Olgutei ma face sa prevad un deznodamant trist pentru viitorul fotbalistic al Craiovei.

danut1971
danut1971  •  27 Iunie 2013, 14:39

bravo olguta fal varza pe umflatul si idsiotul de mititelul

Vezi toate comentariile (119)
Comentează