GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANTRENORI

Victor Piţurcă a refuzat să antreneze 6 luni fosta echipă a lui Andone, Al Ahli Dubai

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2010 00:00

Fostul selecţioner nu se grăbeşte să reintre în circuit după ce a fost demis de la cîrma echipei naţionale în urmă cu 9 luni.

 

Victor Piţurcă a refuzat recent încă o ofertă. Piţi a fost în discuţii avansate cu campioana Emiratelor Arabe Unite, Al Ahly Dubai, echipă care a fost pregătită la începutul sezonului de Ioan Andone şi care a încercat să-l împrumute în toamnă pe fotbalistul dinamovist Adrian Cristea. Al Ahli a mai fost antrenată şi de lIie Balaci (2003-2004).

"Piţi n-a vrut să plece în Emirate deoarece şeici i-au propus în primă fază un contract doar pe şase luni", a precizat un apropiat al lui Victor Piţurcă.

Al Ahli Dubai traversează o perioadă critică, locul 7 după 12 etape disputate în campionatul Emiratelor Arabe Unite din care fac parte 12 echipe.

Victor Piţurcă a mai refuzat, printre altele, Universitatea Craiova şi ŢSKA Sofia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2010, 20:36

pai asta are bani ....nu se duce el oriunde....daca chiar ii mai trebuie 100000 se duce la un casino...si in cateva ore ii are :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează