GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VASLUI

VIDEO Lupte de stradă la Vaslui » Doi sportivi de la CS "Viitorul" au băgat doi tineri în spital! Unul e în stare gravă!

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 16:54

La Vaslui, doi sportivi de la secţiile de lupte libere şi aruncarea ciocanului ale CS “Viitorul” Vaslui au fost implicaţi în lupte de stradă, snopind în bătaie doi tineri.

Atacatorii, aproximativ zece persoane, au lovit cu pumnii şi picioarele pe unul dintre tinerii căzuţi pe sosea, Gheorghe Cristian, zis Cachiu (38 ani). Celălalt tînăr, Vasile Rotaru (30 ani) a reuşit să scape cu fuga, solicitînd ajutorul poliţiştilor la 112. "Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 5.30 dimineaţa. Un tînăr de 30 ani a reclamat faptul că mai multe persoane necunoscute l-au agresat pe el şi pe un prieten la ieşirea dintr-un local. Tînărul de 38 ani, victima agresiunii a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio facial şi fractură de sinus maxilar.

Ulterior, la audieri, acesta a declarat că în timpul agresiunii i-a fost sustras un iPhone din buzunar. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de tîlhărie", a precizat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În timpul cercetărilor, studiile şi imaginile video surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă, poliţiştii au descoperit că agresorii sunt sportivi legitimaţi în cadrul CS “Viitorul” Vaslui.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mihailap
mihailap  •  16 Ianuarie 2015, 19:47
Postat de blaustein pe 16 Ianuarie 2015, 11:54

Adica sa ascundem mizeria sub pres? Sa nu spunem nimic de lucrurile astea, sa-i iertam si sa-i incurajam chiar sa o mai faca, nu?

Nu zic sa-i incurajam. Dar cine sunt acesti sportivi sa apara intr-un ziar national si in asemenea ipostaza? Sportivi cunoscuti nu sunt, deci care e morala din stirea asta? E un ziar de sport asta. Nu vreau sa scrie pe toate gardurile ca la Vaslui numai nenorociti sunt. M-am saturat de categorisirea asta.

gazistu
gazistu  •  16 Ianuarie 2015, 12:08

is de la Vaslui oamenii ce sa mai. vrbim, legea pumnului, toporului, sapa

blaustein
blaustein  •  16 Ianuarie 2015, 11:54
Postat de mihailap pe 16 Ianuarie 2015, 10:11

Multumim Cristi Lapa ca scrii despre judetul Vaslui. Ca si vasluian sa scrii despre toate mizeriile mi se pare foarte interesant. Asta e un articol scris de unul din cei mai cunoscuti jurnalisti din Vaslui. Prietene nu ne ajuti cu nimic. Daca ai ajuns corespondent GSP scrie stiri semnificative despre Vaslui ca oamenii sa-si faca o idee corecta despre zona. Dar tu, in acceasi nota ca si can-can. Este sansa ta Cristi sa-ti depasesti conditia, lasa banii astia murdari

Adica sa ascundem mizeria sub pres? Sa nu spunem nimic de lucrurile astea, sa-i iertam si sa-i incurajam chiar sa o mai faca, nu?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează