GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REUŞITE

VIDEO Momentele de aur ale magiei braziliene » Ronaldinho şi-a ales cel mai frumos gol din carieră

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 16:29

Cu ocazia meciului amical dintre Anglia şi Brazilia, care se va disputa miercuri seara pe stadionul Wembley, presa din Regat l-a pus pe Ronaldinho (32 de ani) să-şi aleagă cel mai frumos gol din carieră.

Cel mai carismatic fotbalist ”carioca” nu s-a putut opri la o singură reuşită. ”Am dat multe goluri frumoase în carieră. Golul din Barcelona – Villarreal (4-0) din 2006 cînd am preluat pe piept o minge a lui Xavi şi apoi am şutat din foarfecă, este o fază de care sînt foarte mîndru. Dar nu pot uita nici golul pe care i l-am dat Angliei lui David Seaman la Cupa Mondială din 2002, din lovitură liberă de la peste 35 de metri.” , a declarat  ”Dinţosul” pentru Daily Mail.

Ronaldinho are un singur regret: că nu a jucat mai mult la Barcelona alături de Leo Messi. ”L-am cunoscut cînd era un copil şi mi-a devenit un bun prieten. Încă de mic făcea lucruri cu mingea la care alţi fotbalişti doar visează”, a povestit brazilianul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
xstream
xstream  •  05 Februarie 2013, 22:55

o gramada de goluri superbe are... nici nu stii pe care sa l alegi a fost acela impotriva lui chelsea, sau acea foarfeca dupa ce a facut o preluare superba pe piept... sua acel sut de la 30 metri impotriva zaragozei daca nu ma insel

sek.91
sek.91  •  05 Februarie 2013, 19:39

A practicat fotbalul cu zambetul pe buze. Tata , care nu suporta fotbalul, se uita la Ronaldinho cum joaca fotbal.

sorin_steaua
sorin_steaua  •  05 Februarie 2013, 19:03

nu era asa eficient ca Messi, dar era ff spectaculos si de asta are nevoie fotbalul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează