GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EFECT

VIDEO S-a umplut bazinul ;) » Mesajul micilor înotători de la Liceul Sportiv din Brăila, publicat de GSP, şi-a făcut efectul!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 13:56

Zeci de medalii cîştigate la Brăila la concursurile de nataţie. Sînt campioni balcanici, campioni naţionali. Însă a fost nevoie ca părinţii, dar mai ales copiii revoltaţi să scrie Gazetei Sporturilor pentru ca autorităţile să-i asculte şi să ia măsurile necesare.

Mesajul unor copii sportivi pe care Cătălin Tolontan a trimis-o mai departe şefilor ţării a avut efect mai repede decît s-ar fi aşteptat puştii dornici de antrenamente şi de medalii.

"Primăria s-a implicat şi am primit acceptul să dăm drumul la activitate la bazinul acoperit. Vor fi plătite datoriile şi atunci noi sîntem bucuroşi şi mulţumiţi că ne putem continua activitatea", a declarat pentru Antena 1, directorul liceului cu program sportiv din Brăila, Sorin Meca.

Vezi AICI VIDEO

"Sînt de-a dreptul mirat cum de s-a reuşit după atîta timp să se pună apă în bazin", spune ironic un puşti care de vineri îşi va relua antrenamentele în bazinul din Brăila.

"Sînt foarte bucuros că avem din nou apă în bazin. În sfîrşit o să am unde să mă antrenez. Eu o să am vineri primul antrenament şi-mi doresc să mă duc la Bacău la concurs şi să cîştig numai medalii de aur", adaugă puştiul.

Trebuie să tragă tare însă la antrenamente, pentru că au mai rămas doar trei săptămîni pînă la campionatul naţional. Datoriile pe care le are liceul sportiv din Brăila la regia de apă şi compania de electricitate vor fi plătite eşalonat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
trixiee
trixiee  •  19 Octombrie 2012, 20:40

Sa nu mai faceti comantarii aiurea,ca nu numai Gabriela Perianu de la handbal e in lotul national.Daca nu aveti habar sunt si fete de la inot care sunt il lotul national si au rezultate nationale,balcanice si au paricipat si la Europene.Si nu numai fetele au rezultate au si baietii,asa ca va rog tine-ti-va pararea pentru dumneavoastra.Si nu mai ziceti ca sunt parasute s borfasi in LPS ca altii au performanta nu numai cei de la handbal cara vad ca toata lumea ii ridica atat in slavi parca sunt ei cei mai buni.Mai lasati handbalul si mai intersati-va si de alte sporturi.

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Octombrie 2012, 18:03

Problema este urmatoarea: dupa revolutie, putinii romani muncitori, inteligenti si cinstiti au plecat din Romania, emigrand care pe unde a putut. In tara au ramas batranii, puturosii, lasii, prosstii, necalifiatii. Romania nu produce mai nimic, marea majoritate a veniturilor bugetare provin din impozite pe salarii, TVA si alte taxe, iar bugetul acumuleaza deficit an de an, acoperit prin imprumuturi. Toti politicienii romani sunt hoti si incompetenti. Nu numai ca nu sunt bani acum, dar nici viitorul nu suna bine deloc.

isteaua
isteaua  •  18 Octombrie 2012, 15:28

Cum adica, au fost bani pentru patinoar de 1,5milioane de euro prin Harghita intr-un sat de 300 persoane si nu sunt bani in Braila pentru un bazin acoperit? Sa le asigure toate conditiile, nu degeaba se platesc taxe...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează