GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

Viggo Mortensen: ”Dacă Mourinho i-ar băga degetul în ochi lui Simeone ar fi imediat luat şuturi, fără pauză ori intermediari!”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 17:59

Suporter declarat al Realului, cunoscutul actor Viggo Mortensen îl avertizează pe Jose Mourinho să nu intre vreodată în conflict cu Diego Simeone. Antrenorul lui Atletico este cunoscut ca un tip care reacţionează furtunos cînd e provocat..

Mourinho să nu aibă niciodată curajul să-l lovească pe Simeone cu degetul în ochi. Imediat ar fi luat la şuturi, fără intermediari şi fără pauză. Jose a avut noroc că a lovit un om educat ca Vilanova. În schimb, Diego nu ştie de glumă”, a zis Mortensen.

El a făcut astfel referire la un incident din Supercupa Spaniei din august 2011, cînd Jose i-a băgat degetul în ochi lui Tito Vilanova, atunci secund al Barcelonei, promovat principal acum trei luni după plecarea lui Guardiola.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
nemira123
nemira123  •  06 Septembrie 2012, 20:05

Un needucat Mourinho asta.

lucell
lucell  •  06 Septembrie 2012, 19:03

comentariile de bun simt se sterg? deci o sa`l repostez: Ce s-a trezit si asta acum dupa ce oamenii s`au impacat, si`au dat mana la meciurile din supercupa? sa fim seriosi :)

sakazuke
sakazuke  •  06 Septembrie 2012, 18:42
Postat de cretinelpurcello pe 06 Septembrie 2012, 18:34

Niciodata Murina nu poate ajunge la nivelul intelectual si tehnico-tactic al lui Vilanova. Vilanova este urmasul unui titan, Murina este un simplu cetatean cu carnet de antrenor care nu intelege dezvoltarile unui echilibru dinamic si in acelasi timp static care este reprezentat prin jocul iesit din sferele normalului cotidian al Barcelonei.

spune corect. cetateanul cu carnet care i-a servit o lectie ,,titanului" pito villanova in meciurile din supercupa.....prima e gratis . urmatoarele vor costa ......................... demisia lui

Vezi toate comentariile (10)
Comentează