GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  PREMIER LEAGUE

Drogba e coşmarul lui Arsenal: 13 goluri marcate în 13 meciuri jucate împotriva "tunarilor"!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

În epilogul rundei din Premier League, pe Emirates, Arsenal va primi vizita marii rivale londoneze Chelsea. Înaintea partidei "tunarii" sunt mai bine poziţionaţi- locul 3, însă la un singur punct distanţă de echipa lui Ancelotti. În meciul tur jucat pe 3 octombrie, gazdele s-au impus cu 2-0, goluri marcate de Drogba şi Alex.

De altfel în ultima perioadă Chelsea a bifat constant rezultate foarte bune în comapania grupării pregătite de Wenger.  Mai exact 11 victorii ale "Albaştilor" în ultimele 18 confruntări directe, încleştări în care Arsenal nu s-a impus decât în două rânduri. De asemenea, pe Emirates ultimul succes al gazdelor este consemnat în 2007.

Golgeter al lui Chelsea şi în acest sezon, Drogba este un adevărat coşmar pentru Arsenal, ivorianul având 13 reuşite în ultimele 13 partide care le-au adus faţă în faţă pe adversarele din această seară. Doar în Premier League, Drogba a înscris de 8 ori în meciurile contra "tunarilor". De partea celalată, Arsenal mizează pe inspiraţia marocanului Chamach, dar şi pe forma de excepţie a lui Nasri.

Fabregas şi van Persie ar putea juca împreună pentru prima oară din luna august, în timp ce Vermaelen, Almunia şi Gibbs sunt indispnobili pentru derby-ul cu Chelsea. În tabăra oaspeţilor absenţele sunt Alex, Zhirkov şi Benayoun. Portughezul Bosingwa este refăcut, însă nu va fi probabil titularizat.

Partida 1 X 2
Arsenal - Chelsea 2.40 3.20 2.70

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
red_viruss
red_viruss  •  27 Decembrie 2010, 20:18

Hai Drogba ! Dupa meci o sa trebuiasca sa schimbati statistica....15 goluri in 14 partide !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează