GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  LIGA 1

Steaua are 1.90 pentru o victorie la Bistriţa

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Tg. Mureş - Sportul
Meci de 6 puncte pentru cele două nou-promovate. Fără linii de atac impresionante şi cu apărări modeste, vor avea dificultăţi în lupta pentru supravieţuire. Azi, gazdele par în avantaj, deaorece echipa bucureşteană a pierdut toate partidele din deplasare. "Studenţii" vin după 7 meciuri fără victorie.

Partida 1 X 2
Tg. Mureş - Sportul 1.80 3.25 4.00

Gloria Bistriţa - Steaua
"Militarii" s-au încurcat doar de 3 ori acasă în ultimii 10 cu Bistriţa. Ultima oară s-a întîmplat în sezonul trecut, 1-1. În total, în această perioadă, s-au înregistrat 2 remize şi o victorie a oaspeţilor. Ultima victorie a Gloriei în campionat datează din 30 august.

Partida 1 X 2
Gloria Bistriţa - Steaua 3.60 3.20 1.90

FC Braşov - Poli Timişoara
De la revenirea în Liga 1, braşovenii au suferit doar 4 înfrîngeri pe teren propriu. Ultima, chiar în ultimul meci disputat acasă, 0-3 cu Universitatea Craiova. În această etapă primesc vizita Timişoarei, care s-a încurcat în ultima rundă pe teren propriu, 2-2 cu U Cluj pe teren propriu. Poli nu a reuşit nici o victorie categorică în acest sezon de Liga 1, reuşind să se impună la maxim un gol diferenţă atunci cînd a făcut-o. De la gazde lipsesc Chipciu, Martinovici şi I Voicu, iar oaspeţii nu pot conta pe Bourceanu, Curtean şi Mansour.

Partida 1 X 2
FC Braşov - Poli Timişoara 3.20 3.10 2.10

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 200 de lei la prima alimentare a contului de pariuri. Click aici!

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează