GSP SPECIAL  »  EXTRA  »  

Bitang: "Îi voi propune preşedintelui Băsescu să-i aducem la minister pe Năstase şi Ţiriac"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Consilierul prezidenţial Mariana Bitang spune că urmează o restructurare a sportului, că Traian Băsescu a fost de acord cu modificarea legislaţiei şi că i-a propus acestuia reînfiinţarea Ministerului Tineretului şi Sportului.

„S-au redirecţionat alţi bani către federaţii. Militez pentru reînfiinţarea Ministerului Tineretului şi Sportului. O să-i propun preşedintelui Băsescu să-i pună la minister pe Năstase şi Ţiriac, ca sportul să o ducă mai bine”, a declarat Mariana Bitang în evz.

Va urma o restructurare a sportului, care trebuie să vină din interiorul sistemului. Să nu mai stăm cu mâna întinsă, să cerşim numai de la stat. Federaţiile sunt private, trebuie să găsească şi resurse financiare din domeniul privat.

N-avem însă facilităţi fiscale, doar o lege a sponsorizării care nu e nicăieri în lume. Preşedintele Băsescu a fost de acord că trebuie schimbate nişte articole de lege. A înţeles situaţia din sport”, a adăugat Bitang.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  26 Ianuarie 2010, 14:23

Bitabg printre putinele persoane care mai vor sa faca ceva pt sportu romanesc ..bravo..daca ii aduce pe acesti 2 tinani ai tenisului cu siguranta puten ridica si noi ceva..putem scote capu din noroiu asta imens care inconjoara sportu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează