GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florinel Coman, „Jucătorul lunii aprilie” » „Titlul e tot ce-mi lipsește aici și sper să-l iau cu Steaua!”

Articol de , , - Publicat joi, 04 mai 2023 10:00 / Actualizat joi, 04 mai 2023 10:15

Florinel Coman (25 de ani) și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii aprilie” în ancheta Gazetei. De la puștiul superpromițător plecat de la Viitorul către FCSB la dezamăgirea câtorva sezoane marcate de accidentări, imaturitate și neîmpliniri, până la liderul incontestabil de astăzi.

Cel mai bun jucător al echipei și omul decisiv într-un aprilie excelent pentru el și FCSB. Trei goluri și un assist îi aduc lui Coman trofeul de jucătorul lunii, o răsplată binemeritată.

"Vă mulțumesc frumos! Este un premiu așteptat, să spun așa. Mă bucur că trec printr-o perioadă bună. Sunt foarte fericit. Este primul premiu individual pe care-l câștig. Nu s-a schimbat nimic la mine în ultima perioadă. Antrenamente bune, echipa merge foarte bine, deci este și meritul echipei. Am scăpat și de accidentări, am reușit să mă pun pe picioare și iată că mă pot și menține", spune atacantul.

Florinel a mai dezvăluit pentru GSP în momentul primirii trofeului: „Am decis să am și un program bine pus la punct, pe care l-am respectat și-l voi respecta pentru că vreau să ajung acolo unde mi-am propus. Acum mă gândesc doar la titlul de campion al României! Mai avem patru meciuri și sper ca la final să ridicăm trofeul. Titlul e tot ce-mi lipsește aici și sper să-l iau cu Steaua! E altceva, fiindcă avem mulți suporteri dornici după atâția ani de secetă și cred că putem face acest lucru".

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Florinel Coman (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Ștefan Târnovanu (FCSB), Aurelian Chițu (FCU Craiova) și Andrea Compagno (FCSB). 

Pe lista preliminară au mai fost: Drăguşin (Genoa), Koljici (Universitatea Craiova), Grameni (Farul), Paraschiv (Hermannstadt) și Chipciu (U Cluj).

Își revine și își arată calitățile cu care a fost înzestrat. A marcat de trei ori în luna aprilie, a fost printre cei mai buni jucători de pe teren și și-a pus amprenta asupra evoluțiilor echipei. Merită din plin o recunoaștere individuală, cu gândul la una colectivă, titlul de campion cu FCSB
Ilie Dumitrescu, fost internațional

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - jucătorul lunii aprilie 2023

1.Florinel Coman20p
2.Ștefan Târnovanu12p
3.Marius Ștefănescu9p
4.Andrea Compagno8p
5.Aurelian Chițu5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1.Florinel Coman5p
2.Ștefan Târnovanu4p
3.Marius Ștefănescu3p
4.Andrea Compagno2p
5.Aurelian Chițu1p

Votul jurnaliștilor GSP

1.Florinel Coman10p
2.Ștefan Târnovanu8p
3.Marius Ștefănescu6p
4.Aurelian Chițu4p
5.Andrea Compagno2p

Votul specialiștilor

1.Florinel Coman5p
2.Andrea Compagno4p

Citește și:

Acuzații în direct: „Acest club este vasalul lui Becali!” » Replica a venit imediat „Eu sunt vasal? Atunci Hagi este tatăl lor!”
ATAC
Acuzații în direct: „Acest club este vasalul lui Becali!” » Replica a venit imediat „Eu sunt vasal? Atunci Hagi este tatăl lor!”
Informații explozive din interiorul FCSB! Ce se ascunde în cazul Edjouma? Nu mai are chef să joace sau FCSB nu-l mai vrea în echipă la ordinul lui Becali?
FCSB
Informații explozive din interiorul FCSB! Ce se ascunde în cazul Edjouma? Nu mai are chef să joace sau FCSB nu-l mai vrea în echipă la ordinul lui Becali?

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
paolo15
paolo15  •  04 Mai 2023, 13:45
Postat de pafnutie.gigel.becaliu pe 04 Mai 2023, 10:40

Poate cu fc10sb! Vă amăgiți și va alintați inutil spunând că adunătura familială gigistă fc10sb are vreo legătură cu defuncta steaua.

Vine judecata peste câteva zile și poate falimentați...

bunicu
bunicu  •  04 Mai 2023, 11:10

Probabil se va transfera la Steaua că fecesebeul este scoasă la vânzare la licitație care dă mai mult știe Coman ce spune.

steaualiga1
steaualiga1  •  04 Mai 2023, 10:51

Frumos, corect si adevarat spus defuncta steaua pentru ca daca FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI NU ESTE STEAUA, ATUNCI STEAUA NU EXISTA. A MURIT. BRAVOOO.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close