GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Gheorghe Hagi ales „Antrenorul lunii aprilie” pe GSP.ro » „Al cincilea trofeu de la voi ar însemna și titlul de campion al României!”

Articol de , , - Publicat joi, 04 mai 2023 11:00 / Actualizat joi, 04 mai 2023 11:07

Gheorghe Hagi și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii aprilie” în ancheta Gazetei Sporturilor. Tehnicianul Farului își completează vitrina de trofee cu a patra „cupă” oferită de GSP. după ce și-a adjudecat premiul în august și octombrie 2022, dar și februarie curent.

"Regele" pare de neoprit în acest sezon și este la al patrulea trofeu! În aprilie, Farul le-a bătut pe CFR și pe Craiova, a scos puncte importante în deplasările cu Sepsi și cu Rapid și rămâne liderul improbabil, dar perfect meritat al SuperLigii. Hagi este antrenorul lunii și se pregătește de asaltul final. Peste patru etape poate fi antrenorul României, dar și antrenorul anului.

"Mulțumesc pentru acest nou premiu! Trofeul îl câștig datorită grupului, al echipei, pentru că jucătorii fac rezultatul, noi doar îl planificăm și încercăm să-l facem foarte bine din afara terenului. Ei fac diferența pe teren și datorită lor câștig acest trofeu. Al cincilea trofeu de antrenor al lunii ar însemna și titlul de campion al României! Sunt motivat și pentru asta știu că trebuie să-mi pregătesc bine meciurile", a spus tehnicianul Farului.

Hagi e cu gândul sută la sută la finalul incendiar de play-off: "Gândesc ultimele patru meciuri așa cum a fost tot play-off-ul! Meciuri foarte grele, dificile, cu echipe foarte bune. Acum trebuie să ne depășim, să jucăm un fotbal perfect, trebuie să fim buni peste tot pentru că avem adversari foarte, foarte buni. Micile detalii fac diferența în play-off, inspirația, momentul, jucătorul... Echipa trebuie să joace bine, dar tot jucătorii fac diferența".

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj), Gheorghe Hagi (Farul) și Elias Charalambous (FCSB).

Pe lista preliminară au mai fost: Olăroiu (Al Sharjah), Măldărășanu (Hermannstadt), Bergodi (Sepsi), Boloni (Metz) și Grozavu (Poli Iași).

E cel mai bun antrenor din România! Joacă fotbal, formează jucători și e surpriza plăcută a actualului sezon. A dominat campionatul din prima etapă și până acum, iar adjudecarea trofeului de campion ar fi o încununare importantă pentru Hagi și echipa sa. De departe are cel mai bun proiect
Eugen Trică, antrenor Chiajna

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - antrenorul lunii aprilie 2023

1.Gheorghe Hagi19p
2.Ioan Ovidiu Sabău15p
3.Elias Charalambous11p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1.Elias Charalambous5p
2.Gheorghe Hagi4p
3.Ioan Ovidiu Sabău3p

Votul jurnaliștilor GSP

1.Gheorghe Hagi10p
2.Ioan Ovidiu Sabău8p
3.Elias Charalambous6p

Votul specialiștilor

1.Gheorghe Hagi5p
2.Ioan Ovidiu Sabău4p

Citește și:

Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul
PLAY-OFF
Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul
Dan Șucu a povestit negocierile „la sânge” pentru starul lui Hagi: „Am oferit 600.000 de euro”
RAPID
Dan Șucu a povestit negocierile „la sânge” pentru starul lui Hagi: „Am oferit 600.000 de euro”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Mai 2023, 11:27

...asta de a gresit schimbarile ...idolul bucurestenilor ...nu mai putem de destepti in tara caceasta ...

andrei.v.c
andrei.v.c  •  04 Mai 2023, 11:16

La cate *** sunt aici puteți să îl nominalizați și pe șoferul autocarului zcsb că tot primește voturi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează