GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  IDEILE GAZETEI

Need for speed!

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Ionuţ Popa şi primarul Nichita au pus presiune pe "Miron Costin".

Juma' de metru, cu ghiozdan cu tot, dar are tricou cu Nedved. Galben cu dungi. Puştiul e desigur din alt oraş, pentru că aici toată lumea strigă "Poli!". Şi "Ionuţ Popa! Bum, bum, bum!". Toată lumea, adică şi profesorii, şi diriginţii, şi directorii. Celebra mustaţă se plimbă printre roiurile de copii. Unii s-au căţărat pe grilajele de lemn din sala de sport, să vadă mai bine. Ce mai, spectacol! "Decarul" e un om cu putere de decizie, adică primaru'. Îi coordonează cu mare spor pe domnu' Bîlbă şi domnu' Onuţ, cum îi alintă Popa. În poarta vedetelor, domnu' Brăneţ se rostogoleşte ca un acrobat chinez.

Se joacă rapid, cu nerv, ai zice că eşti în Need for Speed, nu în dulcele tîrg al Ieşilor. Show-ul n-ar fi show fără majorete, care salută cu pampoane albe, spumoase fiecare minge respinsă de portarul juniorilor. Cînd atacă oaspeţii, sala ţine cu Poli. Cînd atacă puştii, trece de partea liceenilor: "Costin! Costin!". Iar cronicarul, cronicarul cu cine putea să ţină, decît cu puştii? Scorul? Ce mai contează? Un 2-1 muncit, după intervenţia în forţă a primarului la faza golului doi. Ionuţ Popa îi priveşte părinteşte pe arbitrii-elevi, a avut parte de cel mai bun arbitraj din viaţa lui. Şi de cele mai multe poze cu fanii, la sfîrşitul meciului.

MVP: "Vîrful" de la mate-info
Ionuţ Popa l-a ales pe cel mai bun jucător din echipa liceului, Sergiu Lazăr. "Vîrful" de 18 ani e în clasa a XII-a F, mate-info, ţine cu Rapid şi e mare fan Dani Coman. Vrea să se facă fotbalist, nimic mai potrivit pentru el decît premiul de la Coca Cola: o tabără de fotbal, la vară.

Echipele
Liceul "Miron Costin": Andrei Roşu, George Leonida, Daniel Bănilişteanu, Răzvan Curiciuc, Sergiu Lazăr, Alexandru Bejenariu, Mihai Scriitoru, Vasilică Pavel, Cosmin Andrieş, Răzvan Ivan, Bogdan Ivan, Andrei Baciu, Florin Spiridon, Alexandru Dumitru A1: prof. Maria Ivan, Vica Ivaşcu, Dan Dorofte
Vedete: Gheorghe Nichita, Cristian Brăneţ, Bogdan Onuţ, Ionuţ Bîlbă
Gazeta: Cristian Geambaşu, Radu Oprişan, Răzvan Rotaru, Ovidiu Minea, Adrian Florea Director tehnic: Ionuţ Popa, A1: Andrei Vochin, A2: Alin Buzărin
Arbitri: Andrei Mocanu, Bogdan Puiu
Comentator Cristian "Zup" Damian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează