GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  #COLECTIV

Arafat reacționează după dezvăluirile Gazetei: "Am fost dezinformat! Fără discuții"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 10:12

Conducerea celor de la ISU București a fost suspendată în urma anchetei interne legată de tragedia din Colectiv, mai precis după ce Gazeta a dezvăluit primirea unui fax prin care se solicită prezența pompierilor în club în timpul unui eveniment (Detalii AICI).

Ancheta ISU a fost dispusă azi noapte, iar spre dimineață s-a ajuns la această decizie. Raed Arafat și pompierii au susținut în seara tragediei că nu știau despre existența acestui club, însă documentele arată acum cu totul altceva. 

"Noi am fost sesizați ieri de existența unei adrese, de pe 23 septembrie, ora 23 și ceva seara. Se cerea celor de la ISU să fie prezenți la un eveniment pe 25. 

După analiza de azi noapte s-a găsit adresa notată, deci era înregistrată. Nu avem nici o dovadă că cineva s-a deplasat acolo să verifice locația. Acest club nu avea autorizație de la ISU. 

Nu putem însă să mai spunem că ISU nu avea nici o tangență cu acest club. Erau adrese care conțineau numele clubului Colectiv în ele. Se va continua cercetarea administrativă cu privire la acest subiect. Ăsta e motivul pentru care am decis suspendarea conducerii, va fi o conducerea nouă. Am depus documentele noi la DNA. 

Nimeni nu i-a oprit pe cei de la ISU să pună mîna pe telefon, să sune la cea mai apropiată unitate și să trimită doi oameni să verifice acolo. Nu avem detalii despre motivul pentru care nu au făcut acest lucru. Eu am zis că ISU nu știa de acest club, nu exista în baza lor de date, din informațiile pe care eu le aveam de la ei. În baza noilor informații, se știa de clubul Colectiv. Trebuie să vedem de ce nu s-a verificat acest club. Am fost dezinformat! Fără discuții!", a declarat Arafat la Antena 3.

Citește și: Mușamalizare la cel mai înalt nivel » I-ați mințit pe români! Pompierii știau de clubul Colectiv cu 5 săptămîni înainte de incendiu. Arafat lansează o anchetă la ISU 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
mihai231
mihai231  •  25 Noiembrie 2015, 14:40

hotu neprins=negustor cinstit, nu-i asA NEA Arafat???

mihai231
mihai231  •  25 Noiembrie 2015, 14:38
Postat de George pe 25 Noiembrie 2015, 13:25

Tipic arabesc........el nu stie nimic, nu a auzit nimic, nu a fost corect informat, pai.....lasa locul altcuiva ca nu esti pe viata in postul ala

eu zic:tipic romanesc, chiar daca-i arab traieste in romanika de foarte multi ani cu siguranta ca a invatat ceva de aci....vezi de treaba, nu stia?...sigur ca stia insa ce a zis, ma si pompierii sunt oameni au famelie nu ma manjesc....sa-si rezolve singur problemele daca ii prinde ii prinde daca nu scapa basma curata...asta este si astea sunt problemele Romaniei ....friica si coruptia, dar daca este friica atunci nene nu sta in functia aia, lasa pe altu care stie sa coase cu ata chirurgicala:))

blatistu49
blatistu49  •  25 Noiembrie 2015, 13:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează