GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INVESTIGAŢIE

Caz halucinant în România! Au dat 2,7 milioane € pe stadion, deşi puteau să-l ia gratis!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 01:00

Miercuri, Gazeta a prezentat cazul stadionului din Făgăraş şi al parcării de lîngă, pentru care Municipalitatea s-a împrumutat, în 2009, cu 2,5 milioane de euro și a îndatorat orașul pentru 20 de ani.

Printre motive, plata primei tranșe, 1,2 milioane de euro, către afaceristul Iulian Capeti, omul care cîștigase licitația stadionului și l-a vîndut Primăriei.

Azi, povestea detaliată a cazului halucinant.

În 2003, printr-o cerere, Primăria ar fi primit baza din oraș fără cheltuieli, în baza legii pentru accelerarea privatizării. A dat-o tîrziu. Apoi, în 2007, nu s-a înscris la o licitație, omul de afaceri Iulian Capeti a cumpărat arena pentru 600.000 euro și i-a vîndut-o la preț aproape cvintuplu.

Gazeta prezintă toate detaliile despre acest subiect într-un material special în ziarul de astăzi, la chioşcuri sau pe platforma Gazeta Digitală.

Răzvan Luţac şi Sebastian Culea au vorbit şi cu personajul principal al tranzacţiei cu Primăria, Iulian Capeti, 45 de ani. Omul de afaceri a răspuns însă sarcastic întrebărilor legate de autorităţile locale.

Nu rata povestea incredibilă descoperită de reporterii GSP în Gazeta Sporturilor de astăzi şi pe platforma Gazeta Digitală

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT:

√ Rădoi nu rămîne singur! Nici şefii MM şi Popescu n-au licenţă

√ CSA vs FCSB! Cu ce rămîne fiecare dintre cele două echipe Steaua!

√ SPECIAL Astăzi începe Cupa Mondială la rugby! Prezentarea competiţiei într-un amplu material

√ Nu rataţi ponturile din pagina de pariuri! Mergeţi pe mîna noastră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
redshow
redshow  •  19 Septembrie 2015, 08:47

Macar sa se lase cu Puscherieee

881065491961432
Dan Deboer  •  19 Septembrie 2015, 08:01

Cazul e de notorietate in Fagaras....interesant este ca totul pare facut cu acte in regula.Sunt curios unde le va fi veriga slaba sau mai bine spus cine dintre consilierii de atunci cedeaza presiunii unei eventuale anchete....la caz eu cred ca s-a luat mita de catre multa lume....BAFTA PROCURORILOR....parereaea e ca acest Capetti e doar Instrumentul prin care s-a realizat tranzactia...ce mai o fost un TUN DE TUN.... vorba cantecului :-)

872955016126923
Al Dreacu  •  18 Septembrie 2015, 19:52

Nu e deloc halucinant, as spune ca e ceva normal pentru Romania mai degraba.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează