GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INSIDER ÎN MAFIA PARIURILOR

Dumitru Tudor a comentat la Radio GSP acuzaţiile venite dinspre Reghecampf: "Pornesc Jihadul!"

Dumitru Tudor i-a înţepat pe soţii Reghecampf
Dumitru Tudor i-a înţepat pe soţii Reghecampf

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 01:17

După ce antrenorul Stelei l-a indicat pe "Ciorbă" drept cel care se află în spatele poveştii Bayern - Cottbus, Tudor a replicat ironic: "Sînt în spatele scandalului, am pus-o pe Anamaria să-i atace pe Iordănescu şi pe Dinu!"

Dumitru Tudor a vorbit pentru prima oară după acuzaţiile lui Reghecampf, care declarase pentru DolceSport că "principalul vinovat este «Ciorbă»". "E adevărat, sînt în spatele scandalului! Eu am pus-o pe Anamaria să-i atace pe Iordănescu şi pe Dinu. Dacă nu se lua de ei, mai exista acest scandal?", a răspuns, cu ironie, impresarul.

"Dacă ştiam, vorbeam eu"
Tudor a replicat că l-ar fi "pîrît" pe Reghecampf personal dacă avea detalii despre meciuri trucate: "Pe Dinu nu l-am văzut de cînd era în spital. Iar dacă ştiam de meci, vă garantez că o ziceam primul!". Totuşi, impresarul a lăsat de înţeles că are detalii compromiţătoare despre antrenor, soţia sa şi nu numai. "Dacă nu îşi cer scuze în public, vor apărea lucruri urîte! Dacă voi fi atacat, ştiu unele lucruri care înseamnă Jihad pentru mulţi din fotbal".

"Turnători, prăduitori!"
"Ciorbă" a comparat înregistrarea lui Iulian Chiriţă de către Anamaria Prodan cu înscenarea flagrantului din 2012: "Turnători şi prăduitori! Vă daţi seama, dacă a venit antrenorul Stelei la mine în restaurant cu fire pe el să mă înregistreze... O înscenare de 2 lei, caută să bage lumea în puşcărie!".

ALTE ŞTIRI:

Cottbus reacţionează: ”E multă mizerie”
Clubul Energie Cottbus a primit "cu surprindere" acuzele din România potrivit cărora foşti jucători de-ai săi, printre care şi Reghecampf, ar fi primit bani ca să "trîntească" meciul cu Bayern din septembrie 2002 (1-3). "N-am primit nici un act din partea autorităţilor. Deocamdată e un mare scandal în România, în care cei implicaţi aruncă cu mizerii unii în alţii", a declarat directorul sportiv al clubului, Christian Beeck. El însuşi pe teren în acea partidă, Beeck e ferm: "Nici vorbă de blat. Zero!".

UEFA investighează CFR - Galata!
Eşecul CFR-ului în returul cu Galata (3-1), disputat la Cluj, în grupele Ligii, a intrat în vizorul UEFA. Cotidianul turc Fotomac a scris ieri, pe prima pagină, că forul continental "are dubii privind corectitudinea partidei din România şi a delegat cîţiva inspectori să investigheze". Meciul din 7 noiembrie a trezit suspiciuni încă de atunci, cînd s-a zvonit că Ricardo Cadu ar fi primit 320.000 de euro de la un afacerist turc spre a trînti partida. (Beniamin Osman)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează