GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Mafiot și la audieri! Giovanni Becali a făcut show la DNA la primele confruntări din ”dosarul Terceanu”

Ioan Becali e momentan închis la Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni în urma condamnării în Dosarul Transferurilor
Ioan Becali e momentan închis la Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni în urma condamnării în Dosarul Transferurilor

Articol de , - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 00:00

Înainte de a afla că a fost adus la DNA pentru mita dată judecătoarei din Dosarul Transferurilor, fostul impresar le explica procurorilor teoriile sale despre ce înseamnă să fii mafiot în ziua de azi! S-a blocat însă cînd a văzut denunțurile făcute împotriva sa, a fratelui și a lui Borcea.

Dosarul judecătoarei Geanina Terceanu, care a primit șpagă de la frații Becali pentru a achita în primă instanță lotul din Dosarul Transferurilor, a cunoscut cîteva episoade inedite în faza primelor audieri conduse de procurori.

Surse DNA arată că Giovanni&Victor Becali&Borcea veniseră la sediul din București, aduși direct din penitenciar, convinși că va fi vorba despre "cazul Dinamo - Lazio", aflat în curs de cercetare.

Iar subiectul mitei servite magistratei i-a luat prin surprindere! "Toți au negat vehement la început orice conexiuni cu Terceanu, în ciuda dovezilor evidente", explică sursele Gazetei.

"N-a fost nimic cu Lazio, merg și la detectorul de minciuni!
Borcea ar fi fost chiar eroul unui moment hazliu. Înainte de a afla subiectul real al convocării la DNA, Borcea și-a arătat disponibilitatea de a colabora pe "tema Lazio".

"Vă spun tot ce s-a întîmplat acolo. Dar n-a fost nimic necurat! Sînt gata să merg chiar acum și la detectorul de minciuni", şi-ar fi început speech-ul fostul șef din Ștefan cel Mare.

A început apoi să vorbească despre visul răpit al participării în Champions League și eforturile făcute la club pentru o calificare în grupele UCL. S-a blocat însă și a devenit necooperant cînd i s-au pus în față denunțurile legate de implicarea sa în "afacerea Terceanu".

Iar Ioan Becali nu a renunțat nici cu această ocazie la discursul de interlop. "N-a sărit calul, cum a procedat cu alte ocazii, însă tot a apelat la mici intimidări la adresa anchetatorilor, cărora le explica și ce mafiot e el, cu expresiile și mimica lui clasice", relatează aceleași surse.

Aidoma lui Borcea, s-a transformat după ce a fost confruntat cu probele venite chiar din familia sa, de la Manole Teodoris, șmenarul rudă cu frații Becali, omul care a dat în primire întregul circuit al șpăgii.

220.000 €e, potrivit DNA, șpaga împărțită judecătoarei Geanina Terceanu de către frații Becali și Cristi Borcea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mvradulescu
mvradulescu  •  29 Noiembrie 2015, 09:14
Postat de luciann pe 28 Noiembrie 2015, 15:22

Ce coincidenta, toti trei sunt dinamovisti! :)))

Nu se poate așa ceva !!! Nu ați auzit că dinamovişti nu sunt decât "intelectuali de clasă" care privesc de sus plebea care simpatizează cu alte echipe ? Să-i privim cu înțelegere : să le fie rușine celor care i-au prins dând mită !!!

spinoza
spinoza  •  28 Noiembrie 2015, 21:43

Face pe mafiotul cu anii lui de puscarie! Nu-i strica ceva in plus!!!

inima_de_caine
inima_de_caine  •  28 Noiembrie 2015, 20:30

Ăsta nu (mai) e mafiot, e prafiot!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează