GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  #FOOTBALLLEAKS #EICFOOTBALL

Pepe publicat un document pe Facebook, după dezvăluirile Football Leaks + Comunicat oficial al lui Real Madrid despre Ronaldo

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 09:07

Fundașul lui Real Madrid, Pepe, a făcut precizări pe pagina personală de Facebook, după dezvăluirile Football Leaks legate de faptul că jucătorul ar fi disimulat suma de 3,77 milioane euro prin intermediul "societății Weltex creată în iulie 2007 în Insulele Virgine Britanice". 

"După informațiile apărute în presă, vă informez că sunt la zi cu obligațiile fiscale. În anii anteriori mi-am regularizat veniturile din drepturile de imagine după schimbările legate de finanțe în Spania. Vreau să le mulțumesc celor care m-au ajutat, de la firma Senn Ferrero. Atașez un document oficial pentru a depăși momentul și a închide subiectul", a scris Pepe.

Clubul Real Madrid a emis aseară un comunicat în care a precizat că îl susține necondiționat pe Cristiano Ronaldo după dezvăluirile Football Leaks: "În urma articolelor din ultimele zile și luând în considerare certificatul emis de Agenția de taxe și impozite din Spania, care confirmă că Ronaldo e la zi cu obligațiile financiare, Real Madrid cere maximum respect pentru Cristiano Ronaldo, al căruit comportament a fost absolut exemplar în tot acest timp petrecut la clubul nostru".

Citește și Fabrica de evitat taxe Mendes. Clienți: Ronaldo, Mourinho și alții. Suma prelucrată: 188,4 de milioane de euro, articol bazat pe documente Football Leaks obținute de revista germană Der Spiegel și oferite spre cercetare către European Investigative Collaboration. Gazeta Sporturilor va publica la aceeași oră cu Spiegel, Sunday Times și alte publicații prestigioase episoadele investigației Football Leaks.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close