GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  CORONA BRAŞOV

Vrea să desfiinţeze echipa! » Primarul Braşovului pune pe tapet întreruperea finanţării pentru secţia de fotbal de la Corona

Dacă Primăria închide robinetul, Corona riscă să nu mai încheie actualul sezon, deşi e lider în Liga B, seria 2
Dacă Primăria închide robinetul, Corona riscă să nu mai încheie actualul sezon, deşi e lider în Liga B, seria 2

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 21:09

Prins în judecată la comisiile FRF şi ajuns pe masa DNA Braşov, Dosarul Corona - Larissa a iscat deja reacţia edilului de la poalele Tîmpei, deranjat că formaţia finanţată de Primărie a alunecat în mijlocul unui scandal periculos


Continuă serialul transferurilor controversate ale jucătorilor Martac, 21 ani, şi Ştefan, 24 ani, pe ruta Larissa (L5) - Corona (L2). Declaraţia de ieri a vicepreşedintelui braşovean Emilian Cernica, potrivit căruia conducerea liderului din liga secundă a avut o întrevedere cu Mircea Sandu pe tema litigiului financiar cu Larissa, a produs furtună la Braşov. Asta fiindcă Naşu' infirmase înainte întîlnirea, punîndu-se la adăpost în faţa pericolului de a fi suspectat că intervine la comisii.

Citeşte şi: Emilian Cernica recunoaşte neaşteptat intervenţia directă a lui Sandu în ”dosarul Corona - Larissa”: ”Da, am fost la el în birou!”

"Nu l-a scos din «pîrlit» pe Cernica"
"Cernica e pe făraş după povestea asta. Dimineaţă, cînd preşedintele Liviu Lupu a ajuns în club, prima grijă a fost să-l ia la trei păzeşte pe Cernica pentru gafa făcută. Nu l-a scos din «pîrlit» pe la birouri!", a povestit un insider GSP. "M-a sunat Liviu Lupu, m-a întrebat despre declaraţiile pe care le-am dat, dar nu mi-a reproşat nimic în faţă. Ştiu eu ce-o fi zis la club?! Oricum, m-am cam detaşat de fotbal, îmi repugnă această lume", a punctat Cernica.

Citeşte şi: Transferul a doi jucători a declanşat un scandal monstru la Corona: "Închideţi cazul! Sînt de la USL şi iese uragan!"

"Primarul nu vrea să se expună"
Reacţia cea mai spectaculoasă vine însă dinspre Primărie, instituţia care finanţează Corona. "Primarul Scripcaru le-a pus deja în vedere celor de la club să rezolve rapid povestea, fiindcă altfel întrerupe finanţarea pentru fotbal. Nu vrea să se expună personal într-un scandal care a deviat pe o pantă periculoasă pentru Primărie", au punctat ieri surse apropiate lui Scripcaru. Acesta a evitat să comenteze varianta: "Sînt într-o şedinţă, discutăm cu altă ocazie".

Şi încă un detaliu despre inconfortul primarului, venit dinspre un insider de la Corona: "Cernica e omul lui Scripcaru, iar postura incomodă în care acesta a ajuns la club din cauza scandalului cu transferurile nu-i pică bine primarului. Mai ales că lui oricum nu prea-i place sportul".

Citeşte şi: Preşedintele Coronei, Liviu Lupu, stabileşte bugetul clubului şi apoi achită note de plată către firmele sale


6 martie e ziua în care Dosarul Corona - Larissa se va judeca la Comisia de Disciplină FRF

"Vă spun sincer, toată tărăşenia asta ne oboseşte teribil pe mine şi familia mea. Îmi vine să retrag echipa din campionat şi să-i las să se spele pe cap cu 80.000 de euro"
Adrian Teodorescu, patron Larissa (L5)

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
dog_one
dog_one  •  01 Martie 2013, 16:40

VINO CLAO LA DINAMO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează