GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 Adalbert Kassai, secretarul general al FRF în ”epoca Mircea Sandu”, este invitatul din această seară la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 09:27 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 11:34

Astăzi, de la ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”, Adalbert Kassai (72 de ani), fostul secretar general al FRF în mandatul lui Mircea Sandu, recunoaște că au fost și multe greșeli în cei 24 de ani petrecuți la cârma fotbalului nostru.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Adalbert Kassai și-a început cariera de fotbalist în 1966 la echipa Crişul Oradea, aflată în acel moment în Diviza A. În perioada 1970-1972 evoluează la Progresul Bucureşti, între 1972-1973 la FC Argeş, între 1973-1977 la Sportul Studenţesc, iar în 1977-1978 joacă la Corvinul Hunedoara.

Înainte de a se retrage din activitatea de jucător, în 1980, a evoluat 3 ani la echipa Jiul Petroşani. În întreaga activitate de jucător a înregistrat 192 de prezenţe în prima ligă și a participat cu Sportul Studenţesc la Cupa Balcanică intercluburi.

Timp de zece ani s-a ocupat de turism, apoi se reîntoarce în fotbal în 1990, dar ca secretar general al FRF, unde a stat până în 2014, după alegerea lui Răzvan Burleanu.

CITEȘTE ȘI:

Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie!”
Marin Condescu, dezvăluiri de senzație: „A vrut să mă aresteze!” + „Borcea, banditul, n-a vrut să mă bage în afacerile lui”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marin Condescu, dezvăluiri de senzație: „A vrut să mă aresteze!” + „Borcea, banditul, n-a vrut să mă bage în afacerile lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  15 Martie 2023, 20:26

Adalbert Kassa-i românul . Chiar cel mai mare porc *** care s-a infiltrat în fotbalul românesc . Poate doar balega Dragomir îl poate concura pe *** ăsta ... Era așeptat la prietenii lui Ovidiu . Săptămîma viitoare , Carmen Hara invitata de onoare intră în legătură cu Pol Pot , al prieten al lui Ovidiu ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  15 Martie 2023, 20:15

Vrem sa auzim de blaturile comise, aici sint citeva nume: clanul Becali, Hagi, Popescu, Borcea, Piturca, Copos, ......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează